Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Πάλι στημένους αγανακτισμένους έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ να μιλάνε στον Τσίπρα


 


Πάλι γέλιο προσφέρει ο μεγαλύτερος θίασος πολιτικών απατεώνων στην ιστορία της Ελλάδας.



Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ της Κρήτης, ο δήθεν αγανακτισμένος πολίτης που εμφανίζεται στις κάμερες στα Χανιά να εκφράζει, δήθεν αυθόρμητα, την οργή του για την κυβέρνηση, στον κ. Τσίπρα, είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υποψήφιος δήμαρχος του κόμματος στο Παλαιό Φάληρο. 

Αυτό δείχνει την μεγάλη προσπάθεια έκαναν οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά για να παρουσιάσουν κόσμο κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη πόλη των Χανίων. Δεν μπόρεσαν γιατί ο Αλέξης Τσίπρας είναι απαξιωμένος σε όλη την Ελλάδα και έτσι, μάζεψαν υποψήφιους βουλευτές... πολιτικά γραφεία και όσους μπορούσαν για να δείξουν κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα στελέχη προσπαθούσαν με αγωνία να παρακαλέσουν το κόσμο από τα μαγαζιά να χαιρετήσουν τον Αλέξη Τσίπρα.



Μάλιστα ένας εκ των ιδιοκτητών εμπορικού μαγαζιού που εξαπέλυσε επίθεση εναντίων της κυβέρνησης μπροστά στις κάμερες στη συνομιλία του με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν και ο ίδιος που οργάνωνε με ποιους θα συνομιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με την πρώην Υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου.




Μία από τα ίδια δηλαδή, όπως γίνεται πάντα στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως με θράσος έκαναν και στο έγκλημα που διέπραξαν στο Μάτι, με την γνωστή ομπρελοκρατούσα δήθεν μαυροφορεμένη και αγανακτισμένη, που μετά την παράσταση την έκανε ο Τσίπρας και υφυπουργό για να γελάει η υφήλιος και να κλαίει η Ελλάδα. Η ομπρελοκρατούσα ήταν πρώτη μούρη και στην Κρήτη!!



Σκηνοθεσία ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον κ. Τσίπρα και κομπάρσους τα στελέχη του! 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου