Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Ακροαριστεροί κακοποιοί διέλυσαν το ΑΠΘ και η αστυνομία αδιαφορούσε

 



Οι ακροαριστεροί κακοποιοί που λυμαίνονται τα πανεπιστήμια σε όλη την Ελλάδα, αποφάσισαν να διαλύσουν την υπό κατασκευή βιβλιοθήκη του ΑΠΘ που πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Η πρώτη κλήση στην αστυνομία που ενημέρωνε για την δράση των ακροαριστερών κακοποιών έγινε στις 01:44 ενώ η δεύτερη έγινε στις 03:27, με τους αστυνομικούς να αδιαφορούν επιδεικτικά και εδώ πρέπει να παρέμβει ο κ. Θεοδωρικάκος.

Ο χώρος «Στέκι στο Βιολογικό», ήταν υπό κατάληψη από ακροαριστερούς 34 ολόκληρα χρόνια, και κάποια στιγμή δέησε η πολιτεία, να διαλύσει την παράνομη κατάληψη και στην θέση της να γίνει μια ολοκαίνουργια βιβλιοθήκη για τους φοιτητές.

Οι ακροαριστεροί κακοποιοί ξημερώματα του Σαββάτου, εισέβαλαν με βαριοπούλες και κατάφεραν να προκαλέσουν τεράστιες καταστροφές στο κτίριο του Τμήματος Βιολογίας του ΑΠΘ, στον χώρο που όλο το προηγούμενο διάστημα λάμβαναν χώρα οι εργασίες.




Οι  ακροαριστεροί κακοποιοί που συμμετείχαν στον βανδαλισμό ήταν 70 άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κακοποιοί χρησιμοποίησαν ως εργαλεία βαριοπούλες, σφυριά, πυροσβεστήρες, ακόμα και τροχούς μπαταρίας, κινήθηκαν μαζικά προς τον χώρο λίγο πριν τις 02.00 και άρχισαν να γκρεμίζουν τους τοίχους, να σπάνε τζάμια και παράθυρα και να διαλύουν ότι έβρισκαν μπροστά τους, προκαλώντας σημαντικές καταστροφές στη δημόσια περιουσία. 

Έσπασαν τις πόρτες και ακολούθως με τροχούς έκοψαν τα σίδερα, μπήκαν μέσα στους χώρους και τα διέλυσαν όλα.

Στον χώρο του πανεπιστημίου ήταν σε εξέλιξη πάρτι που γινόταν εντός του campus, πλησίον της Σχολής Θετικών Επιστημών, στα σκαλιά της οποία βρίσκονταν δεκάδες άτομα την ώρα του βανδαλισμού.

Το ανησυχητικό είναι ότι για δύο ώρες έσπαγαν και διέλυσαν τον χώρο ανενόχλητοι, χωρίς να παρουσιαστεί ούτε ένας αστυνομικός για να προστατέψει απο τους κακοποιούς την δημόσια περιουσία.

Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας, κατόπιν εορτής και αφού αποφάσισαν κάποια στιγμή να πάνε αφού όμως είχαν ολοκληρώσει το έγκλημα οι ακροαριστεροί κακοποιοί.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου