Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Τσίπρας αμετανόητος : «Είμαστε περήφανοι για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε την εξουσία»

 


Ένας Τσίπρας από τα παλιά!!!

Αμετανόητος και προκλητικός, εμφανίστηκε χθες ο Αλέξης Τσίπρας στην έναρξη του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Χωρίς ίχνος ηθικής, και αυτοκριτικής για τα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης του κόμματός του, δήλωσε υπερήφανος για τον τρόπο που ο ίδιος άσκησε την εξουσία και δεν ντράπηκε καθόλου όταν το είπε.

«Είμαστε περήφανοι για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε την εξουσία», φώναξε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας πως ο ίδιος και το κόμμα του δεν έχουν αντιληφθεί, τίποτα από όσα έκαναν, και το γιατί έχασαν τρεις φορές στις εκλογές του 2019. Αυτό σημαίνει ότι εάν γινόταν και πάλι το λάθος να κυβερνήσουν, δεν θα άφηναν τίποτα όρθιο, θα συνέχιζαν στο ίδιο καταστροφικό ρυθμό μέχρι να αποτελειώσουν την χώρα.

Δεν παρέλειψε προκλητικά, να ευχαριστήσει τον Ζόραν Ζάεφ και τον Νίκο Κοτζιά για τη Συμφωνία των Πρεσπών, το ξεπούλημα δηλαδή και την προδοσία της Μακεδονίας, κάτι για το οποίο δηλώνει επίσης περήφανος.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε κάθε γελοιότητα του Αλέξη Τσίπρα, το εσωκομματικό του ακροατήριο δεν χειροκροτούσε όλο μαζί, αντίθετα πολύ απλά κοίταγαν και αρκετοί κούναγαν το κεφάλι τους.

Το μεγαλύτερο γέλιο, που εξόργισε στους πολίτες είναι όταν άρχισε και πάλι την προσπάθεια εξαπάτησης μοιράζοντας υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα.

Και τι δεν είπε, και τι δεν έταξε προσπαθώντας να εξαπατήσει και πάλι τους αφελής :

ΘΑ καταργήσει το νόμο Χατζηδάκη, 

ΘΑ καταργήσει τον νόμο Κεραμέως,

ΘΑ καταργήσει τον πτωχευτικό νόμο, 

ΘΑ μείωση κατά 50% της αυξήσεις στους λογαριασμούς, 

ΘΑ αύξηση τον κατώτατο μισθό στα 800 ευρώ, 

ΘΑ διαγράψει και πάλι όπως το 2014 τα χρέη των αγροτών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δημιουργήθηκαν μέσα στην πανδημία,

ΘΑ επιστρέψει την 13ης σύνταξη εξαπατώντας και πάλι τους συνταξιούχους, 

ΘΑ δώσει προσιτή στέγη για νέα ζευγάρια,

και ΘΑ απλοποίηση πρόσβασης στα ΑΕΙ για νέες και νέους, έτσι γενικά και αόριστα χωρίς να εξηγήσει τι παπάτζα υπόσχεται.

Και άλλες πολλές παπάτζες χωρίς ίχνος ηθικής, από ένα αποδεδειγμένα αποτυχημένο, ψεύτη, πολιτικό αρχηγό.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η υπόσχεση ότι η ΔΕΗ θα ξαναγίνει κρατική και ότι θα μειώσει τον ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, αλλά και τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα, κάτι που φυσικά δεν θα κάνει ποτέ απλά προσπαθεί ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας να βρει θύματα να τον πιστέψουν.

Είπε επίσης ότι θα φορολογήσει τα υπερκέρδη των εταιριών ενέργειας, ότι θα εφαρμόσει το 35ωρο χωρίς μείωση αποδοχών, αλλά και ότι θα ανασχεδιάσει το Ταμείο Ανάκαμψης.

Υποσχέθηκε ο απατεώνας και μαζικές προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών στο ΕΣΥ με μισθό πρωτοδιοριζόμενου γιατρού τα 2.000 ευρώ, αλλά και μαζικές προσλήψεις δασκάλων και καθηγητών στα πανεπιστήμια. 

Αυτός είναι, αυτός ήταν και αυτός θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου