Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Τα ΚΤΗΝΗ του δικτάτορα Πούτιν βίασαν ανήλικα παιδιά στην Μπούτσα



Καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας που αφορούν σε βιασμούς γυναικών κάθε ηλικίας, από μικρά κορίτσια μέχρι ηλικιωμένες, από τα ΚΤΗΝΗ του δικτάτορα Πούτιν.

Ο επίτροπος ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ουκρανίας Λουντμίλα Ντενίσοβα κατήγγειλε ότι Ρώσοι στρατιώτες βίασαν ανήλικα παιδιά στην Μπούτσα.

Δεκατετράχρονη από το προάστιο του Κιέβου έμεινε έγκυος αφού βιάστηκε από πέντε κατακτητές, ανέφερε η επίτροπος μέσω Facebook και πρόσθεσε ακόμη ότι 11χρονο αγόρι από την Μπούτσα επίσης βιάστηκε από στρατιωτικούς που ανάγκασαν τη μητέρα του να βλέπει δένοντάς τη σε καρέκλα!

Στα θύματα των Ρωσικών ναζιστικών στρατευμάτων του δικτάτορα Πούτιν, συγκαταλέγονται 16χρονη, που έμεινε έγκυος, και 78χρονη, σύμφωνα με τον αξιωματικό.

Η Daily Mail έγραφε πως μια γιαγιά που ζει στo Ιρπίν, είπε ότι είδε αρκετούς στρατιώτες να βιάζουν μια μητέρα και τη 15χρονη κόρη της.

Χαρακτηρίζοντας τους Ρώσους στρατιώτες «ζώα», η Άννα Σέβτσενκο, 63 ετών, κατηγόρησε το Κρεμλίνο για εγκλήματα πολέμου και είπε στη Daily Mail: «Δεν πιστεύετε τι ζήσαμε εκεί. Πυροβόλησαν ανθρώπους που προσπαθούσαν να διαφύγουν και τους άφησαν στο δρόμο. Μεθυσμένοι Ρώσοι κλωτσούσαν τις πόρτες των κελαριών και έβγαζαν γυναίκες έξω και τις βίαζαν στη μέση του δρόμου. Ένα κορίτσι ηλικίας μόλις 15 ετών βιάστηκε με τη μητέρα της από αρκετούς στρατιώτες».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μας θυμίζουν εποχές του Χίτλερ, οι γυναίκες ξυρίζουν το κεφάλι τους για να μην είναι ελκυστικές

Για να γλιτώσουν τον βιασμό από τους Ρώσους, πολλές Ουκρανές κόβουν τα μαλλιά τους, όπως οι νεοσύλλεκτοι, για να μην είναι ελκυστικές», είπε με δάκρυα στα μάτια η δήμαρχος της πόλης Ιβάνκιφ, βορειοδυτικά του Κιέβου, αποκαλύπτοντας στους δημοσιογράφους τα όσα βίωσαν οι γυναίκες ακόμη και οι έφηβες, από τους Ρώσους.

Η Μαρίνα Μπεσάστνα, αφηγήθηκε σε ξένο τηλεοπτικό δίκτυο τις δραματικές στιγμές που έζησαν οι γυναίκες στην πόλη της λέγοντας πως «Δύο αδερφές, 15 και 16 ετών έπεσαν θύματα βιασμού από Ρώσους στρατιώτες. Σ ' ένα χωριό, βιάστηκαν δύο έφηβες… μιλάμε για κορίτσια 15 και 16 ετών, για παιδιά».

Η Μαρίνα Μπεσάστνα λέει χαρακτηριστικά για τα ΚΤΗΝΗ του δικτάτορα Πούτιν: «Μπαίνουν στα υπόγεια όπου κρύβονται, τις τραβάνε από τα μαλλιά για να τις βγάλουν έξω και εν συνεχεία τις βιάζουν».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου