Σάββατο 9 Απριλίου 2022

ΝΔ: Τσίπρας όπως… Κασιδιάρης για το Ουκρανικό


 

Αφορμή για την ανακοίνωση της Ν.Δ., έδωσαν οι ομοιότητες στα μηνύματα του Αλέξη Τσίπρα και του Ηλία Κασιδιάρη για το ίδιο ζήτημα, και η Ν.Δ. υπενθυμίζει το γεγονός ότι ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή είχαν μαζί πρωτοστατήσει στα «λαϊκά δικαστήρια» της πλατείας Συντάγματος το 2012.

«Η “πάνω πλατεία” συναντιέται ξανά με την “κάτω πλατεία”, μόνο που το 2022 δεν είναι 2012», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, ασκώντας έντονη κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγορεί ότι ταυτίζεται με τις απόψεις Κασιδιάρη για το Ουκρανικό.

«Κάποιοι εφευρίσκουν διαρκώς δικαιολογίες και προσχήματα προκειμένου να κρύψουν αυτό που είναι προφανές από την αρχή της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία: ότι είναι με τον Πούτιν. Η χθεσινή απουσία από τη Βουλή, ΚΚΕ, Ελληνικής Λύσης, ΜεΡΑ25 και η παρουσία-απουσία του ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε καθαρά σε όλους ποιοι είναι με το μέρος εκείνων που υπερασπίζονται τη χώρα τους και ποιοι είναι με τον εισβολέα και δεν βγάζουν μιλιά για τις δολοφονίες αμάχων, τις φρικαλεότητες, την καταστροφή. Και λένε τα ίδια που λέει στην ανάρτησή του ο καταδικασμένος Η. Κασιδιάρης. Η ‘’πάνω πλατεία’’, συναντιέται ξανά με την “κάτω πλατεία”. Μόνο που το 2022 δεν είναι 2012», ανέφερε η ανακοίνωση της Ν.Δ., η οποία έδωσε στη δημοσιότητα τις σχετικές αναρτήσεις που έκαναν οι κ.κ. Τσίπρας και Κασιδιάρης μετά την ομιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

«Σήμερα απεδείχθη περίτρανα ποιοι είναι οι πραγματικοί ναζί, φασίστες και εχθροί της Δημοκρατίας. Είναι η συμμορία του Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας», έλεγε επί λέξει η ανάρτηση του Ηλία Κασιδιάρη στα social media.

«Η ομιλία μελών του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ στη Βουλή των Ελλήνων αποτελεί πρόκληση. Την απόλυτη ευθύνη φέρει ο ΠΘ. Μίλησε για ιστορική ημέρα, αλλά είναι ιστορική ντροπή. Η Αλληλεγγύη στον ουκρανικό λαό είναι δεδομένη, Οι ναζί όμως δεν μπορεί να έχουν λόγο στη Βουλή», ανέφερε στη δική του ανάρτηση ο κ. Τσίπρας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου