Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Σάκκαρη, πέρασε στον τελικό του Indian Wells

 


Ασταμάτητη η Μαρία Σάκκαρη στην Καλιφόρνια. 

Με νέα σπουδαία εμφάνιση, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απέκλεισε και την υπερασπίστρια του τίτλου στο BNP Paribas Open, Πάολα Μπαντόσα και προκρίθηκε στον τελικό της WTA 1000 διοργάνωσης, εξασφαλίζοντας παράλληλα και την άνοδό της στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης!

Η Σάκκαρη ηταν επιβλητική και δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση της Ισπανίδας στο 2ο σετ, κερδίζοντας με 6-2, 4-6, 6-1 την 24χρονη αντίπαλό της, σε 1 ώρα και 49 λεπτά αγώνα στο κεντρικό court του Indian Wells Gardens το βράδυ της Παρασκευής.

Αντίπαλος της Σάκκαρη στον τελικό της διοργάνωσης, η Ίγκα Σφιόντεκ η οποία στον πρώτο ημιτελικό κέρδισε 7-6(6), 6-4 τη Σιμόνα Χάλεπ.

H Μαρία Σάκκαρη την Κυριακή θα διεκδικήσει το σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας της αλλά και την άνοδο στο Νο2 του κόσμου.

“Έχω δουλέψει σε ολόκληρη τη ζωή μου για να φτάσω σε αυτά τα late stages των τουρνουά” είπε με δάκρυα στα μάτια, αμέσως μετά τη σπουδαία επιτυχία της η Σάκκαρη και συνέχισε: “Μπορεί να φαίνεται αστείο σε όλους, δεν είναι ότι κέρδισα και το τουρνουά, είμαι στον τελικό. Αλλά είναι μεγάλη υπόθεση για μένα”



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου