Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ : Δίνει άλλοθι στον κατάδικο Δημάκη και ζητά τα ρέστα από την Πολιτεία

 


Το θράσος και η ανηθικότητα του ΣΥΡΙΖΑ, και ειδικά του Αλέξη Τσίπρα δεν έχουν όρια.

Μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες πολίτες ότι υπάρχουν φιλοτρομοκράτες και σκληροί αντιεξουσιαστές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να προβληματιστεί που στελέχη του έγιναν συνεργοί για να δραπετεύσει ένας επικίνδυνος σύντροφος σκληρός κακοποιός, με θράσος και προκλητικά δίνει άλλοθι στον Βασίλη Δημάκη.

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε η ΝΔ, την άθλια και προκλητική προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει άλλοθι στον Βασίλη Δημάκη.

Ο κρατούμενους των φυλακών Κορυδαλλού Βασίλης Δημάκης, με σχέδιο και με συνεργούς στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί καθώς χθες δεν εμφανίστηκε στο Πανεπιστήμιο όπου έπρεπε να πάει, ενώ στις 12:17 σταμάτησε να εκπέμπει το βραχιολάκι που είχε προκειμένου να λαμβάνει την εκπαιδευτική άδεια. 

Ο Δημάκης είναι γνωστός με το προσωνύμιο «ο ληστής με το καλάσνικοφ»έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος για όλους εκτός από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε το προκλητικό θράσος toy ΣΥΡΙΖΑ, συνεργών της απόδρασης Δημάκη :

Ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία μεταξύ άλλων εκφράζει τον βαθύ προβληματισμό, αλλά και την ανησυχία του για την υπόθεση του Βασίλη Δημάκη. «Ελπίζουμε ο Βασίλης Δημάκης να είναι καλά. Να μην κινδυνεύει η ζωή και η υγεία του. Αν εκούσια επέλεξε να απενεργοποιήσει το "βραχιολάκι", εκφράζουμε βαθύ προβληματισμό γι' αυτήν την απόφασή του» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας πως «αν ο Βασίλης Δημάκης δεν επιστρέψει στη φυλακή, αυτό δεν θα είναι κόλαφος για όσους στο παρελθόν με θέρμη υποστήριξαν -και πολύ καλά έκαναν- τον αγώνα του, ούτε τροχοπέδη στα ελάχιστα, ανακουφιστικά για τους κρατούμενους και τις κρατούμενες μέτρα. Θα είναι κόλαφος για τους βασανιστές του. Για όλους αυτούς, που όπως κατ’ εξοχήν η σημερινή ακροδεξιά κυβέρνηση κάνει, στηρίζουν και διαιωνίζουν ένα "σωφρονιστικό" σύστημα που εκδικείται, εξευτελίζει, εμποδίζει κάθε προοπτική ελεύθερης ζωής και ομαλής επιστροφής στην κοινωνία στον κάθε Δημάκη, στον κάθε κρατούμενο/η».

Η απάντηση της ΝΔ: 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξανά φλογερός υπερασπιστής του καταδικασμένου για βαρύτατα εγκλήματα

Σε αυτή την ανακοίνωση απάντηση η ΝΔ λέγοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ με την ανακοίνωσή του σπεύδει ξανά να αναδειχθεί σε φλογερό υπερασπιστή του καταδικασμένου για βαρύτατα εγκλήματα Βασίλη Δημάκη, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές».

Για να προσθέσει η ΝΔ: «Το ίδιο έκανε όλα αυτά τα χρόνια που είχε πάρει υπό την προστασία του τον καταδικασθέντα σε ποινή κάθειρξης 44 ετών για ληστείες, πλαστογραφία και παράνομη οπλοφορία. Το κάνει με κραυγαλέο τρόπο και τώρα που ο κατάδικος, κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων για εκπαιδευτική άδεια, αναζητείται. Μιλώντας στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ για ‘κόλαφο για την κυβέρνηση και το σωφρονιστικό σύστημα' δεν σπεύδει μόνο να δώσει με τον πιο προκλητικό τρόπο, άλλοθι στον κατάδικο, αλλά ζητάει και τα ρέστα από την πολιτεία».

Η ανακοίνωση της ΝΔ καταλήγει με την επισήμανση ότι «η κυβέρνηση θα συνεχίσει τις αλλαγές για ένα σωφρονιστικό σύστημα που θα επιτελεί τους σκοπούς της έννομης τάξης και την σωφρονιστική αποστολή του, με σεβασμό στα δικαιώματα των κρατουμένων. Ο ΣΥΡΙΖΑ που πριν από κάποιους μήνες είχε κάνει σημαία και οργάνωσε διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα προς υπεράσπιση των εκβιαστικών αιτημάτων του Κουφοντίνα, συνεχίζει στον ίδιο δρόμο. Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου