Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Τσετσένους αδίστακτους δολοφόνους επιστράτευσε ο δικτάτορας Πούτιν



Δολοφόνους που θα έπρεπε να είναι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας και να αντιμετωπίζουν ποινές ισόβιας κάθειρξης για εγκλήματα πολέμου, έχει επιστρατεύσει ο αιμοδιψής δικτάτορας Πούτιν.

Ο ηγέτης της Ρωσικής Δημοκρατίας της Τσετσενίας, ο Ραμζάν Καντίροφ, προστατευόμενος του δικτάτορα Βλαντίμιρ Πούτιν, διαβεβαίωσε πως βρίσκεται στο έδαφος της Ουκρανίας, στο πλευρό των ρωσικών δυνάμεων.



Ο Τσετσένος κακοποιός και ηγέτης της Τσετσενίας, Καντίροφ, τον οποίο κατηγορούν μη κυβερνητικές οργανώσεις για κατάφωρες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Δημοκρατία του, στον Καύκασο, μεταφόρτωσε στην πλατφόρμα Telegram βίντεο στο οποίο εικονίζεται με στρατιωτική περιβολή να μελετά σχέδια και χάρτες μαζί με στρατιωτικούς γύρω από τραπέζι σε αίθουσα.

Ο Τσετσένος κακοποιός Ραμζάν Καντίροφ απειλεί του Ουκρανούς λέγοντας «Θα σας βρούμε» : «Τις προάλλες ήμασταν περίπου 20 χιλιόμετρα από εσάς, ναζί του Κιέβου, και τώρα είμαστε ακόμη πιο κοντά», έγραψε ο κ. Καντίροφ, καλώντας τις ουκρανικές δυνάμεις να παραδοθούν, διαφορετικά «είσαστε τελειωμένοι».

«Θα σας δείξουμε (…) ότι η ρωσική πρακτική σε μαθαίνει τον πόλεμο καλύτερα από την ξένη θεωρία και τις προτροπές των στρατιωτικών συμβούλων», πρόσθεσε.«Μπορείτε να χαλαρώσετε (…). Δεν χρειάζεται να μας ψάχνετε, θα σας βρούμε εμείς», διεμήνυσε.



Ο Τσετσένος κακοποιός Ραμζάν Καντίροφ, που κυβερνά την Τσετσενία, έχει υπό τις διαταγές του παραστρατιωτική δύναμη γνωστή με την ονομασία «καντιρόφτσι».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου