Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Νέο καραγκιοζιλίκι του ακροαριστερού Παύλου Πολάκη

 


Επίθεση κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο γνωστός ακροαριστερός τραμπούκος, και προστατευόμενος του Αλέξη Τσίπρα, Παύλος Πολάκης μέσω ανάρτησής του στο Facebook με αφορμή την αποστολή όπλων στην Ουκρανία.

Ο ακροαριστερός Πολάκης σχολίασε με αιχμηρό ύφος την απόφαση της κυβέρνησης να στείλει όπλα στο μέτωπο της Ουκρανίας, καλώντας τον Κ. Μητσοτάκη να «μαζευτεί», καθώς «αυτό που κάνει είναι ευθεία εμπλοκή της χώρας μας», 

Ο πλέον ακατάλληλος να αντιληφθεί τι συμβαίνει Παύλος Πολάκης αγνοεί ότι όλες οι χώρες της Δύσης στηρίζουν με στρατιωτική βοήθεια την Ουκρανία και παίρνουν ρητά θέση κατά της ρωσικής εισβολής.

Ο ακροαριστερός τραμπούκος και προστατευόμενος του Αλέξη Τσίπρα, Πολάκης έγραψε :

«Ποιος περιμένεις να σε ανταμείψει;; Για τους εγκλωβισμένους Έλληνες ομογενείς ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,και την ίδια στιγμή στέλνεις όπλα!!! ΥΓ .Τον Δένδια τον υπουργό Εξωτερικών γιατί δεν τον κάλεσες στην σύσκεψη;;Διαφωνούσε με την αποστολή που οργάνωσες ή νομίζεις πως είσαι στρατηλάτης;» αναρωτιέται ο εντελώς ακατάλληλος να κάνει κριτική και να ανακατεύεται Πολάκης.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου