Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Για το ψέμα και την προπαγάνδα που διακινείται για Δένδια απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου


 

Η γνωστή υπόγα της προπαγάνδας και του ψεύδους, άρχισε να διακινεί σενάρια που ακόμα μία φορά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Απάντηση στα fake δημοσιεύματα που αναφέρονταν στην απουσία του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια από τη σύσκεψη που έγινε υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου για την αποστολή ανθρωπιστικής και αμυντικής βοήθειας στην Ουκρανία, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα είπε ο κ. Οικονόμου, «δεν προβλέπεται η σύγκλιση του ΚΥΣΕΑ για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας και υλικού. Έτσι κι αλλιώς τα μέλη του ΚΥΣΕΑ ενημερώθηκαν για την αποστολή του υλικού αυτού μετά την λήψη της απόφασης την Κυριακή το πρωί. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κανένα ζήτημα».

«Είδα κι εγώ να διακινούνται διάφορα σενάρια και ιστορίες γι’ αγρίους. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά για ν’ ασχολείται κανείς με παραμύθια και με ίντριγκες», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και κατέληξε:

«Η κυβέρνηση ενιαία συνολικά από την πρώτη στιγμή έχει λάβει πολύ καθαρή και ανυποχώρητη στάση απέναντι στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου