Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Ρώσοι δολοφόνοι του δικτάτορα Πούτιν σκοτώνουν πατέρα μπροστά στον γιό του και τα σκυλιά τους

 


Το βίντεο όμως που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες, δείχνει έναν πατέρα με τον ενήλικο γιο του να δέχονται επίθεση από πυρά Ρώσων δολοφόνων καθώς προσπαθούσαν να σώσουν τα τρία σκυλιά τους.



Ρώσοι δολοφόνοι που με εντολές του δικτάτορα Πούτιν, ρίχνουν σφαίρες στο αυτοκίνητό τους. Τα σκυλιά στο πίσω μέρος ακούγονται να γαβγίζουν με τρόμο. Ο γιος του οποίου η πόρτα του συνοδηγού είναι πιο κοντά στην άκρη του δρόμου, πηδά έξω ενώ ο πατέρας του πρέπει αν βγει στη μέση του δρόμου. Συνεχίζουν να πέφτουν πυροβολισμοί με τον γιο να σέρνεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου για να δει τι κάνει ο πατέρας του, ο οποίος κείτεται κτυπημένος στο δρόμο.

«Μπαμπά! Μπαμπά» φωνάζει με αγωνία. «Είσαι εκεί; Κάνε κουράγιο!». Λέει στον πατέρα του να μείνει ξαπλωμένος, καθώς ο ηλικιωμένος προσπαθεί να σηκωθεί για να δει τις πληγές του. «Μπαμπά! Γαμ@@@ γιατί;» ρωτάει ο γιος.

Οι πυροβολισμοί των δολοφόνων του Πούτιν υποχωρούν ο πατέρας, μέσα σε μια λίμνη αίματος, ακούγεται να λέει: «Το πόδι μου σκίστηκε». 

Λίγες στιγμές αργότερα, ο πατέρας πεθαίνει από τα τραύματά του, ξαπλωμένος στο χαντάκι που τον έσυρε ο γιος του. Στη συνέχεια, τα πλάνα δείχνουν τα κατοικίδια της οικογένειας να έχουν κι αυτά χτυπηθεί από τις σφαίρες. Ένας σκύλος επέζησε της επίθεσης και πήγε να καθίσει δίπλα στο σώμα του νεκρού, αρνούμενος να φύγει.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου