Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Το σχέδιο απόδρασης Δημάκη με συνεργούς αριστερά και ακροαριστερά πέτυχε


 

Επειδή είναι αρκετοί οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ στις φυλακές, τρομοκράτες, αντιεξουσιαστές και κακοποιοί γενικότερα πρέπει να είναι όλοι προσεκτικοί και να μην επιτρέπουν να τους επηρεάζουν στημένες αντιδράσεις κάθε είδους.

Σχέδιο απόδρασης ήταν η απεργία πείνας και δίψας για εκπαιδευτική άδεια, του Βασίλη Δημάκη. Το είχε σχεδιάσει καλά εδώ και χρόνια, είχε συνεργούς όλους τους Συριζαίους, ακροαριστερούς και αριστερούς που έβγαιναν στα κανάλια, φώναζαν στην βουλή και έκαναν πορείες συμπαράστασης για τον σύντροφο κακοποιό.




12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης, το ηλεκτρονικό βραχιολάκι που είχε χορηγηθεί στον καταδικασμένο κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, σταμάτησε να εκπέμπει σήμα, το σχέδιο πέτυχε και οι συνεργοί του κακοποιού Βασίλη Δημάκη που πίεζαν για να πετύχει το σχέδιο απόδρασης, είναι γνωστοί σε όλους μας.

Ο κακοποιός σύντροφος Δημάκης, ήταν προγραμματισμένο να δώσει το «παρών» σε μάθημα στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ, όπου φοιτά, όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ. 



Το τελευταίο ίχνος του καταγράφηκε στην περιοχή της Νίκαιας.

Μόλις είχε πετύχει το σχέδιο του σύντροφου κακοποιού Δημάκη, με την βοήθεια των συνεργών του στον ΣΥΡΙΖΑ, ακροαριστερών και αριστερών είχε γράψει στο facebook που διέθεται και απο αυτό άν και βαρυποινίτης : «Μόλις γύρισα από το τριμελές πειθαρχικό συμβούλιο, ήταν η εισαγγελέας εφέτης, μου έδωσε την άδειά μου, είπε να σταματήσω να κάνω κακό στον εαυτό μου και ότι είχε γίνει ένα μπέρδεμα, γι’ αυτό το λόγο καθυστερούσαν να μου δώσουν την άδειά μου!». Τα παραπάνω ανέφερε την περασμένη Τρίτη σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που ενημέρωνε παράνομα, ο Βασίλης Δημάκης, ανακοινώνοντας ότι σταματά την απεργία πείνας και δίψας που είχε ξεκινήσει μια ημέρα πριν, ζητώντας από το Πειθαρχικό Συμβούλιο Αδειών τη χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας για να ολοκληρώσει τις σπουδές του.

Από εχθές «ο ληστής με το καλάσνικοφ», ο σύντροφος Βασίλης Δημάκης που έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία, το έχει σκάσει κατά το κοινός λεγόμενο.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου