Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Αναζητούν το άτομο που διέρρευσε το ροζ βίντεο στην Κάρπαθο


 

Σοκ στην Καρπάθο από την αυτοκτονία ενός 59χρονου πατέρα, μετά τη διαρροή ερωτικού βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο γιός του.

Ο 59χρονος πατέρας τριών παιδιών και παιδονόμος στο επάγγελμα ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί της Καρπάθου.

Η αυτοκτονία του 59χρονου ήρθε ως συνέπεια του ροζ βίντεο, στο οποίο φαίνεται να εμφανίζεται ο γιος του να συνευρίσκεται ερωτικά με έναν άλλον άνδρα. Τόσο ο 59χρονος όσο και άτομα του στενού του κύκλου έλαβαν στο κινητό τους τηλέφωνο το επίμαχο βίντεο, με τον πατέρα του παιδιού να δέχεται επανειλημμένα προσβλητικά και χλευαστικά σχόλια από την κλειστή τοπική κοινωνία του νησιού και αυτό δεν μπόρεσε να το αντέξει.

Το πρωί της Τρίτης, δίχως να πει τίποτα σε κανέναν, πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και κατευθύνθηκε στον στάβλο-αποθήκη που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της οικογένειας. Εκεί, μη μπορώντας να αντέξει τα σχόλια των συγχωριανών και την ψυχολογική πίεση που δεχόταν αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο θάνατος του 59χρονου άνδρα ήταν ακαριαίος.

Οι τοπικές Αρχές αναζητούν τον άθλιο που διέρρευσε το ροζ βίντεο, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο πίσω από τη διαρροή να υπάρχουν και προσωπικές διαφορές του 59χρονου με συγκεκριμένους κατοίκους του νησιού. 

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και ο αρμόδιος εισαγγελέας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου