Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Προκαλεί πάλι ο Πολάκης - Υπόσχεται προσλήψεις ανεμβολίαστων υγειονομικών

 



Νέο δόλωμα σε ανεμβολίαστους έριξε ο τραμπούκος και προκλητικός κολλητός του Αλέξη Τσίπρα, Παύλος Πολάκης, και όσοι τσιμπήσουν, τσίμπησαν.

Την τακτική προσέγγισης των αντιεμβολιαστών συνέχισε στην Βουλή ο Παύλος Πολάκης υποσχόμενος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση θα επαναπροσλάβει τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή, επειδή αρνούνται να εμβολιαστούν.

Καμία αντίδραση ούτε σε αυτή την πρόκληση απο τον φαιδρό Αλέξη Τσίπρα, που όπως δείχνουν τα πράγματα μάλλον τον κρατάει γερά ο Πολάκης, αλλιώς κανένας σοβαρός δεν θα τον ανεχόταν.

Ο ακροαριστερός τραμπούκος, που προκαλεί καθημερινά την κοινή γνώμη και κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη είπε: «Θανάση Πλεύρη βρες τρύπα να κρυφτείς γιατί είσαι ο υπουργός που σε 5,5 μήνες έχουμε 11 χιλιάδες νεκρούς. Δεν υπάρχει αυτό το ρεκόρ. Αυτά είναι τα αποτελέσματά σας γιατί δεν κάνατε όσα σας λέγαμε για τα φάρμακα και τις ΜΕΘ. Μην τολμήσεις Πλεύρη να απολύσεις κανέναν υγειονομικό. Δεν περισσεύει κανείς. Θα τους επαναπροσλάβουμε την πρώτη ημέρα που θα γίνουμε κυβέρνηση».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου