Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Εικονική η διαγραφή Κουρουμπλή από τον ΣΥΡΙΖΑ; Ούτε αυτόν δεν μπόρεσε ο Τσίπρας;

 


Σύμφωνα με το iefimerida, tον περασμένο Δεκέμβριο 2021, ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του περί «δολοφόνων» της κυβέρνησης, με αφορμή τους νεκρούς από την πανδημία.

Πρόκειται για την μοναδική διαγραφή που έχει κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, από τότε που ανέλαβε την προεδρία του Συνασπισμού το μακρινό 2008. Κι όμως, αποδεικνύεται ότι η διαγραφή δεν είναι πραγματική, όπως αποκάλυψαν τα «Παραπολιτικά», αφού ο κ. Κουρουμπλής φαίνεται να συμμετέχει κανονικά στις προσυνεδριακές διαδικτυακές εκδηλώσεις, με τον τίτλο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποδεικνύεται από το παρακάτω βίντεο.

Σε αυτό, φαίνεται ο κ. Κουρουμπλής (στο 1:20 λεπτό) να συμμετέχει και να παίρνει το λόγο σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στη Δυτική Αττική, με θέμα «Η Αριστερά του 21ου Αιώνα και το κόμμα της Νέας Αριστεράς». Μάλιστα έκανε και υποδείξεις για το πως θα πρέπει να λειτουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ποια να είναι η πολιτική του απέναντι στης διεύρυνση, σχολιάζοντας πως «πρέπει να κάνουμε τάλιρα το κυβερνητικό μας πρόγραμμα για να γίνεται κατανοητό και να πάψουμε να βυζαντινολογούμε» για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Θέλουμε ένα ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι κυβερνώσα αριστερά ή θέλουμε ένα ΣΥΡΙΖΑ που θα αυτοθαυμάζονται τα στελέχη του και θα θεωρούν ότι είναι οι πιο αμόλυντοι όλων των ανθρώπων και όλων των πολιτών».

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο:






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου