Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Ξαναχτύπησε η Τζάκρη και ξεφτιλίστηκε - Συνέκρινε τους νεκρούς της πανδημίας με τον Εμφύλιο


 

Είχε καιρό να ξεφτιλιστεί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, και είπε να κάνει την προκλητική της εμφάνιση.

Αυτή την φορά για να προκαλέσει περισσότερο και να ξεφτιλιστεί επίσης, έκανε σύγκριση των νεκρών του Εμφυλίου με τις απώλειες της πανδημίας.

Αυτό το έκανε αυτή η απίθανη σε όλη της θητεία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, από το βήμα της Βουλής.

Κατά τη διάρκεια επίκαιρης ερώτησής της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την κυβέρνηση, λέγοντας ότι οι θάνατοι από κορωνοϊό θα ξεπεράσουν αυτούς του εμφυλίου, ενώ στη συνέχεια ρώτησε γιατί φτάνουμε σε νεκρούς τη Μεγάλη Βρετανία.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης αναρωτήθηκε «πού μπορεί να φτάσει ένας βουλευτής για να κάνει κριτική στους θανάτους από Covid-19, ώστε να συγκρίνει νεκρούς εμφυλίου με νεκρούς πανδημίας». Και τόνισε ότι «εμείς ενδιαφερόμαστε για τους ανθρώπους και εσείς κοιτάτε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για να κάνετε μικροκομματική πολιτική». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο βρετανικό μοντέλο, υπενθυμίζοντας αυτό που είχε δηλώσει και ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Α. Ξανθός, δηλαδή ότι το σύστημα καταγραφής θυμάτων Covid της Μεγάλης Βρετανίας οδηγεί σε μείωση κατά 20% των καταγεγραμμένων θανάτων σε σχέση με το μοντέλο που εφαρμόζεται στην Ελλάδα.

ΝΔ: Προκλητικά ανιστόρητη σύγκριση, προσβάλλει όλα τα θύματα

Ανακοίνωση για τη δήλωση της κυρία Τζάκρη εξέδωσε και το γραφείο Τύπου της ΝΔ, το οποίο αναφέρει:

«Η ανάγκη του ΣΥΡΙΖΑ να προσεγγίζει κάθε σοβαρό θέμα μέσα από το πρίσμα του Εμφυλίου έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό το επίπεδο της εμμονής. Η διαπίστωση αυτή επιβεβαιώθηκε και από τη δήλωση της κυρίας Τζάκρη, η οποία μέσα στη Βουλή των Ελλήνων συνέκρινε τον αριθμό των νεκρών του Εμφυλίου με αυτόν της πανδημίας.

Η σύγκριση αυτή είναι τόσο προκλητικά ανιστόρητη, που προσβάλλει όλα τα θύματα – του τότε και του τώρα. Και υπενθυμίζει σε όλους την ολέθρια στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην πανδημία: εκεί που όλες οι χώρες αντιλήφθηκαν την ανάγκη για ενότητα, η αξιωματική αντιπολίτευση είδε μία ακόμα ευκαιρία για διχασμό. Γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ένα διαρκές «όχι» σε κάθε κυβερνητική πρωτοβουλία. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει επιλέξει συνειδητά τον δρόμο της ενότητας όλων των Ελλήνων απέναντι στην πανδημία. Και θα συνεχίσει σε αυτό τον δρόμο, όσο και αν επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ να επιβεβαιώνει καθημερινά ότι ο Πολακισμός είναι η μοναδική συγκολλητική ουσία όλων των συνιστωσών του»






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου