Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Προσπαθούν στον ΣΥΡΙΖΑ να θάψουν ξανά το σκάνδαλο Θάνου - Τσίπρα - Παπαγγελόπουλου


 

Σε απόλυτο πανικό χωρίς ίχνος ηθικής και σοβαρότητας, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με δηλώσεις τους προσπαθούν να μην ξανά έρθει το νέο σκάνδαλο Τσίπρα- Θάνου - Παπαγγελόπουλου στην δημοσιότητα και κυρίως να μην αρχίσει να σκαλίζεται από την δικαιοσύνη.

Ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος, σε απόλυτο πανικό και με εντολή Κουμουνδούρου, αναφερόμενος στο ηχητικό ντοκουμέντο Βγενόπουλου είπε πως δεν έχει λόγο να επανέρχεται το θέμα στη δημόσια συζήτηση.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Ξανθόπουλος, έκρινε χωρίς να ρωτήσει την δικαιοσύνη, και είπε πως δεν ευσταθούν όσο ακούγονται στο ηχητικό απόσπασμα για την Βασιλική Θάνου και δεν προσφέρονται για πολιτικά συμπεράσματα. Δεν σχολίασε κάτι περισσότερο περί παραδικαστικού, και μίλησε για πανδημία, ακρίβεια και ενεργειακή φτώχεια. Μάλιστα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι οχυρώνεται πίσω από κασέτα.

Η δήλωση Ξανθόπουλου για το ηχητικό Βγενόπουλου

«Εμφανίζεται ηχητικό απόσπασμα όπου η ΔΜ ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί τη τέως πρόεδρο του Αρείου Πάγου και ζητά ενίσχυση για λογαριασμό της σε βιβλία. Δεν έχει λόγο να επανέρχεται δημόσια συζήτηση σε ζητήματα που δεν ευσταθούν και δεν προσφέρονται για πολιτικά συμπεράσματα! Η πανδημία είναι κυρίαρχη, η ακρίβεια καλπάζει, η ενεργειακή φτώχεια καραδοκεί η κυβέρνηση οχυρώνεται πίσω από κασέτα και το ΠΑΣΟΚ ζητά εξηγήσεις. Ο Φρουζής παραπέμπεται για ξέπλυμα, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους αποφάσισε ότι πρέπει να γίνει αγωγή για αποζημίωση χώρας, η κυβέρνηση κωλυσιεργεί και δεν διεκδικεί αυτά που πρέπει».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου