Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Το εάν είναι υπόδικος ο καθηγητής ενδιαφέρει την ΑΣΟΕΕ - Ότι αλωνίζουν κακοποιοί ενδιαφέρει όλους μας

 



Αδιάφορο για τους φοιτητές, τους γονείς, και την κοινωνία, η διαφορά που είχε το θύμα καθηγητής και οι καθηγητές που τον κατηγορούν στην ΑΣΟΕΕ.

Το σοβαρό είναι ότι μέσα στο αμφιθέατρο της ΑΣΟΕΕ, κουκουλοφόροι κακοποιοί, μπουκάρουν όποτε θέλουν και κάνουν ότι θέλουν, ίσως με εντολές κάποιων. Εάν υπήρχε η πανεπιστημιακή αστυνομία δεν θα γινόταν αυτό, δεν θα κινδύνευαν ποτέ φοιτητές, απο οποιοδήποτε κουκουλοφόρο κακοποιό.

Το τι συμβαίνει με τον καθηγητή, για ποιες κατηγορίες είναι υπόδικος, ποιοι συνάδελφοι του, τον κατηγορούν ενδιαφέρει, την πρυτανεία, το συμβούλιο της ΑΣΟΕΕ, την δικαιοσύνη και κανένα άλλο. Εάν χρησιμοποιούν οι καθηγητές κακοποιούς για τους βρώμικους σκοπούς τους, αυτό μας αφορά όλους μας.

Όλοι πρέπει να εστιάσουμε στους κακοποιούς, που λυμαίνονται τα πανεπιστήμια, που κάνουν ότι θέλουν, όποτε θέλουν και η πολιτεία δεν κάνει τίποτα για να προστατέψει τα ιδρύματα και τους φοιτητές.

Όπως και να έχει αφού έρχονται στο φως αποκαλύψεις για καθηγητές και κατηγορίες, πρέπει όλοι αυτοί οι καθηγητές, να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί όποιος ευθύνεται!

Ακόμα χειρότερα, εάν αποδειχθεί ότι καθηγητές χρησιμοποιούν ακροαριστερούς κακοποιούς που ζουν στα υπόγεια γιάφκες στο πανεπιστήμιο της ΑΣΟΕΕ, για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου