Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Επίθεση γελοίων αντιεμβολιαστών στην αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου


 

Μια απίστευτη και προκλητική επίθεση στην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και αντιπρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Άννα Μαστοράκου έκαναν αντιεμβολιαστές, εχθές το πρωί, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τον εμβολιασμό.

Σύμφωνα με το thebest.gr, η επίθεση έγινε σε ξενοδοχείο της Πάτρας, όπου βρίσκονταν και εκπρόσωποι άλλων φορέων. Εντύπωση μάλιστα προκαλεί η μεθόδευση των αντιεμβολιαστών και ο τρόπος που κατάφεραν να απομονώσουν την κυρία Μαστοράκου.

Μέσα στην αίθουσα του ξενοδοχείου, μπήκε ένα άτομο, που κάλεσε την κυρία Μαστοράκου να κατέβει στο ισόγειο για να παραλάβει ένα έγγραφο. Όταν η ίδια το έκανε, της έδωσαν ένα έγγραφο το οποίο, όπως της είπαν, τεκμηριώνει ότι τα εμβόλια είναι δηλητήριο.

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών δεν παρέλαβε το έγγραφο. Τότε, οι επιτιθέμενοι άρχισαν να την αποκαλούν «δολοφόνο» και να την κατηγορούν ότι δηλητηριάζει πολίτες με το εμβόλιο.

Η κυρία Μαστοράκου κινήθηκε προς τον χώρο στάθμευσης, στο αυτοκίνητό της. Ωστόσο οι αντιεμβολιαστές την ακολούθησαν, την τράβηξαν από το χέρι και συνέχισαν τους προπηλακισμούς. Τη Δευτέρα, η ίδια αναμένεται να κάνει αναφορά για το θέμα στον Εισαγγελέα.


«Είναι η τρίτη φορά που δέχομαι τέτοια επίθεση»

«Με αποκάλεσαν δολοφόνο», είπε η ίδια, για τη φραστική επίθεση που δέχθηκε. Η ίδια περιέγραψε στο thebest.gr ότι «ήταν μία επίθεση, περισσότερο φραστική. Ουσιαστικά περίμεναν κατά τη διάρκεια της ημερίδας που είχαμε σήμερα, να κατέβω κάτω. Υπέβαλαν έναν τέτοιο αίτημα προκειμένου να αντιπαρατεθούν μαζί μου. Δεν κατέβηκα, το έκανα στο τέλος της ημερίδας. Ζητούσαν αποκλειστικά εμένα και μου είπαν ότι θέλουν να μου παραδώσουν ένα έγγραφο. Είπα πως δεν επιθυμώ να παραλάβω τίποτα και φεύγοντας με αποκάλεσαν δολοφόνο. Είπαν ότι δηλητηριάζω τα παιδιά τους και γενικά ήταν μία έντονη κατάσταση. Έφυγα και μάλιστα κάποιοι από αυτούς με ακολούθησαν στο πάρκινγκ».

Όπως τόνισε, «Είναι η τρίτη φορά που δέχομαι τέτοια επίθεση και είναι πολύ βαρύ να αποκαλείς τον εκπρόσωπο των γιατρών δολοφόνο. Καταλαβαίνετε τι μήνυμα παίρνει η κοινωνία από όλο αυτό. Θα καταφύγω τη Δευτέρα στον Εισαγγελέα για να γνωστοποιήσω το συμβάν. Δεν θα προβώ σε μηνυτήρια αναφορά ενώ θα τοποθετηθεί και ο ιατρικός σύλλογος».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου