Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Ήρθε η ώρα Τσίπρας - Ηλιόπουλος να παραιτηθούν γιατί βουλιάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ

 


Η δημοσκόπηση του "Πρώτου Θέματος", έδειξε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ, και η κατάσταση επιδεινώνεται όσο παραμένουν στην θέση τους ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Λάθος γραμμή αντιπολίτευσης, που δεν παρακολουθεί κανένας, παρά μόνο το 3% του εσωτερικού ακροατηρίου του ΣΥΡΙΖΑ, βυθίζει το κόμμα σε νούμερα, δυναμώνουν το ΚΙΝΑΛ και απαξιώνουν περισσότερο το απαξιωμένο πολιτικό απατεώνα στην ιστορία της χώρας Αλέξη Τσίπρα.

Ο Νασός Ηλιόπουλος φέρει τεράστια ευθύνη για την κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ, και την λάθος τακτική που ακολουθεί ο ανεπαρκής για αρχηγός του Αλέξης Τσίπρας.

Ούτε μία δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου δεν έκανε καλό στον ΣΥΡΙΖΑ, και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, αντίθετα εξόργισαν περισσότερο όσους την άκουσαν η την διάβασαν, και προβλημάτισαν τους ψηφοφόρους που παραμένουν πιστοί στον θίασο που κάνει την αξιωματική αντιπολίτευση.

Δεν είναι λίγοι πλέον μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί εκτός ΣΥΡΙΖΑ τους έχουν απαξιώσει, που θα ήθελαν και προετοιμάζονται να ζητήσουν την παραίτηση και των δύο Τσίπρα - Ηλιόπουλου, μήπως καταφέρει το κόμμα να μην πέσει κάτω από το 10%, κάτι που θα γίνει σύντομα, κάτι που περιμένουν να γίνει πολύ σύντομα!

Οι εξελίξεις με το νέο έτος θα είναι ραγδαίες για τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Ηλιόπουλο και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά.


Κ.Β.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου