Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ δεν προσφέρει και βρίζει - Σκεφτείτε να κυβερνούσε στην πανδημία;

 


Ας υποθέσουμε ένα εφιαλτικό σενάριο, και δεν θέλω να σας τρομάξω!!

Φανταστείτε η πανδημία να έκανε την εμφάνισή της σε παγκόσμιο επίπεδο, όταν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τι θα είχε συμβεί στην χώρα μας; Στις ζωές μας; 

Οι μνήμες όλων μας παραμένουν νωπές για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, και ο Αλέξης Τσίπρας με την Κουμουνδούρου δεν μας αφήνουν να ξεχάσουμε τον εφιάλτη που ζήσαμε για 4,5 χρόνια.

Αυτό που είναι βέβαιο για αρχή είναι ότι μέχρι να ληφθούν μέτρα προστασίας των πολιτών, θα έπρεπε να περάσουμε μήνες με προβληματισμούς Πολάκη, άρνηση της πραγματικότητας, και να μελετήσουν τι κάνει η Βενεζουέλα για να κάνουν και αυτοί.

Εννοείται ότι θα πεθαίναμε στον δρόμο μέχρι να αντιληφθούν την σοβαρότητα της κατάστασης στον ΣΥΡΙΖΑ, και παίζεται εάν θα μπορούσαν να την αντιληφθούν έγκαιρα. Είναι δε σίγουρο ότι θα έπαιζε καθημερινά απο την προπαγάνδα της ΕΡΤ και την Κουμουνδούρου, ότι υπάρχει διεθνή συνωμοσία για να ρίξουν τον Τσίπρα, και γιαυτό ξεκίνησε η πανδημία, και δεν το γράφω για πλάκα, έχει ακουστεί απο Συριζαίους ότι πρόκειται για διεθνή συνωμοσία γενικότερα.

Αντιληφθείτε λοιπόν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, και η ανικανότητα Τσίπρα μας στοίχισε 100 δις, βάλτε και δύο χρόνια πανδημίας;;; Δεν θέλω να το σκέφτομαι!!!

Τώρα που το διαβάζετε αυτό, κάποιοι δεν σκέφτονται τον Αλέξη Τσίπρα να δίνει συνεντεύξεις στην Ακριβοπούλου και να φωνάζει για ανύπαρκτο ιό, τον οποίο θα εξολοθρεύσει με ένα νόμο και ένα άρθρο; «Go back …coronavirus!» θα φώναζε, γιατί είναι μεγάλος απατεώνας και θα περίμενε να τον πιστέψουν.

Και αλήθεια λέω γιατί είναι σίγουρο ότι ο Τσίπρας θα έβγαινε με τον Πολάκη δίπλα και να φώναζαν για κατασκευασμένο ιό, και θα αμολούσαν για προπαγάνδα κάθε ψεκασμένη θεωρία, ώστε να αποποιηθούν τις ευθύνες τους.

Μπορεί να σκεφτεί κανείς τι θα συνέβαινε στη χώρα εάν υπουργός Υγείας ήταν ο κ. Πολάκης; 

Πόσες απειλές θα έριχνε ο ακροαριστερός τραμπούκος σε όποιον τολμούσε να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση που θα επικρατούσε στα νοσοκομεία;

Να είσαστε σίγουροι ότι ο τότε υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Νίκος Παππάς, ήταν ικανός να πει ότι φτιάχνουμε βάση στο διάστημα, για να γλιτώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους πολίτες και θα φύγουμε όλοι από το διαστημικό κέντρο στην Καλαμάτα. Φυσικά δεν συζητάμε ότι θα απλούστευε την ζωή μας με ένα κλίκ!!! Αυτά δεν γίνονται στην Βενεζουέλα η στην Κολομβία!!

Για εξ΄αποστάσεως εκπαίδευση, ούτε λόγος γιατί ο Νίκος Παππάς δεν θα είχε τελειώσει το σχέδιο διαφυγή στο διάστημα, και σίγουρα δεν θα σκεφτόταν ποτέ ο δεν έχω δουλέψει ποτέ ούτε μία ώρα, όπως και η πλειοψηφία των συντρόφων, την τηλεργασία.

Και να είσαστε βέβαιοι ότι οι Συριζαίοι, με αφορμή την πανδημία, θα έκλειναν και τις εκκλησίες για όλους, ακόμα και τους ιερείς, όπως και θα καταργούσαν για πάντα τις παρελάσεις που τους φέρνουν αναγούλα.

Θα ήταν και μια ευκαιρία να διατάξουν στρατιωτικό νόμο, να εδραιώσουν ευκολότερα το ακροαριστερό καθεστώς που ονειρευόνταν για να ελέγξουν τα πάντα ώστε να μείνουν στην εξουσία με το έτσι θέλω.

Φυσικά και δεν θα άφηναν την ευκαιρία να απελευθερώσουν τον σύντροφο Κουφοντίνα, καθώς και τους άλλους συντρόφους τρομοκράτες, και αντιεξουσιαστές, για δήθεν αποσυμφόρηση των φυλακών, ώστε να περιορίσουν την μόλυνση. 

Ευρώπη και Τουρκία θα μας είχαν κάνει μεζέ με διάφορους τρόπους, και η Ελλάδα θα γινόταν Ουγκάντα.

Όπως αντιμετώπισαν το Μάτι, έτσι και χειρότερα θα αντιμετώπιζαν την πανδημία, στημένες συνεντεύξεις, παραποιημένα νούμερα, ψέματα, προπαγάνδα, απάτη!! Και μόνο που το γράφω ανατριχιάζω!!!

Με λίγα λόγια ευτυχώς που στο τιμόνι της χώρας δεν βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Ευτυχώς...


Κ.Β.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου