Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Διατάζουν ως «δικαστές» τη διαγραφή προστίμων για την παράβαση των περιοριστικών μέτρων


 

Είναι τραγική η κατάσταση με τα καραγκιοζιλίκια των αυτοαποκαλούμενων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος».

Στη διαταγή της άμεσης διαγραφής προστίμων για τα μέτρα για τον κορωνοϊό είχαν προχωρήσει η παράνομη οργάνωση «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», όπως αποκαλύπτει το iefimerida.gr.

Σε σχετικά έγγραφα τα οποία δημοσιεύει το iefimerida.gr γίνονται αναφορές σε… πρακτικά και βούλευμα του «μονομελούς ανώτατου τριαδικού δικαστηρίου του Έθνους των Ελλήνων», στα οποία γίνεται αναφορά στην… απάτη του κορωνοϊού και στα… υποτιθέμενα κρούσματα.

«Αφού σκέφτηκα συμφώνως προς το συμφέρον του Έθνους, εκθέτω σχετικά με το θέμα της απάτης της πανδημίας. Είναι επιτακτική η ανάγκη διεξαγωγής δειγματοληπτικών ελέγχων σχετικά με την πιστοποίηση των υποτιθέμενων κρουσμάτων και ο συγκριτικός εργαστηριακός έλεγχος μεταξύ των για την ταυτοποίηση του ιού από ανεξάρτητες ερευνητικές πηγές. Επιβάλλεται η προστασία του πληθυσμού από την απαγόρευση επαγγελματικής και κάθε δραστηριότητας διά την διασφάλιση της διαβίωσης των πολιτών, αφού τα υποτιθέμενα κρούσματα δεν συνιστούν πανδημία ούτε καν επιδημία, είναι ελάχιστα και ασήμαντα ανεπίδεκτα στατιστικής εκτίμησης και συνεπώς ανάξια λόγου», τονίζεται χαρακτηριστικά στο σχετικό έγγραφο. 

«Απαραίτητο είναι να τονιστεί η ανάγκη προστασίας των Ελλήνων ιθαγενών από τις αυθαίρετες, άκυρες νομοθετικές πράξεις από τους σφετεριστές των εξουσιών που στόχο έχουν την Γενοκτονία. Ήδη διαχειρίζεται το Τριαδικό Νομοθετικό Εκτελεστικό Δικαστικό Συμβούλιο του Έθνους των Ελλήνων τα σχετικά με την Δημόσια Υγείας», επισημαίνεται στο ίδιο χαρτί με τον Θεματοφύλακα… δικαστή να δηλώνει στη συνέχεια πως «ανακαλεί» και «εξαφανίζει» όλες τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένους της Πολιτικής Προστασίας. 

«Είναι εσφαλμένες για ιατρικούς, ψυχολογικούς, ουσιαστικούς, τυπικούς και νομικούς λόγους. Σύμφωνα με την ιατρική Επιστήμη του Ιπποκράτη ενάντια στην κτηνιατρική μέθοδο που προτείνουν κερδοσκόποι επίορκοι έκπτωτοι ψευδοεπιστήμονες διαπλεκόμενοι με τις φαρμακευτικές εμπορικές εταιρείες και ως εκ τούτου ακατάλληλες δια την προστασία της Δημόσιας Υγείας και του Έθνους των Ελλήνων», υπογραμμίζει ο… δικαστής.

Στη συνέχεια «διατάσσει» την «διαγραφή και επιστροφή όλων γενικώς των προστίμων που επιβλήθηκαν καθώς και την απαγόρευση επιβολής νέων. Την ομαλή λειτουργία όλων των καταστημάτων και επιχειρήσεων της χώρας χωρίς του αλόγιστους περιορισμούς που επιβλήθηκαν δια τον κορωνοϊό με στόχο τη Γενοκτονία των αυτοχθόνων Ελλήνων από την ολική απώλεια εισοδήματος, την οικονομική καταστροφή και την κατάπτωση ηθικών Αξιών. Επιτρέπεται χωρίς χρήση μάσκας η λειτουργία όλων των Ορθόδοξων Ιερών Ναών και Ιερών Μονών της Επικράτειας , του Αγίου Όρους και των απανταχού ελληνικών προσκυνημάτων του Έθνους των Ελλήνων και η τέλεση των Ιερών Λιτανειών με την συμμετοχή στρατιωτικών και μουσικών αγημάτων, καθώς και η οργάνωσης λαμπρών εορταστικών εκδηλώσεων και πανηγύρεως δια τους αυτόχθονες Έλληνες». 

Ο Θεματοφύλακας μετά τη διαταγή προχώρησε και στην… απαγόρευση της «χρήσης μάσκας από οδηγούς και επιβάτες όλων των μέσων ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης μέσων μεταφοράς πολιτών, στρατού και εμπορευμάτων εδάφους αέρος και θαλάσσης όλων των τύπων διότι η χρήση της προκαλείς οξυγονοπενία που προκαλεί μείωση των αντανακλαστικών και εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα, απώλεια συνείδησης, κίνδυνο ατυχήματος και απώλειας ζωής. Απαγορεύεται η θερμομέτρηση με θερμόμετρα λέιζερ και επιβάλλεται η χρήση ψηφιακών ή υδραργυρικών θερμομέτρων.»

Δείτε το σχετικό έγγραφο :







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου