Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Απατεώνισσα 47χρονη έταζε αγωγή για τον κορονοϊό με αμοιβή 3.000 ευρώ


 

Νέα απάτη σε βάρος ασθενών που νοσούν με κορονοϊό έρχεται στο φως τη δημοσιότητας, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη με «πρωταγωνίστρια» μία 47χρονη, που παρίστανε την αναισθησιολόγο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thestival.gr, ζήτησε και πήρε 3.000 ευρώ προκειμένου να παρέχει σε ανδρόγυνο, οι γονείς των οποίων νοσούσαν με COVID, αγωγή που θα τους έκανε καλά.

Η 47χρονη ταυτοποιήθηκε στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διέταξε ο Εισαγγελέας. Από τις Αστυνομικές Αρχές εξετάζεται το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη γυναίκα να εμπλέκεται και σε άλλη υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 47χρονη απατεώνισσα αρνείται τις κατηγορίες, ότι παρίστανε την «μαϊμού» αναισθησιολόγο στη Θεσσαλονίκη και έταζε θεραπεία για τον κορωνοϊό σε ανυποψίαστους ασθενείς. 

Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίσθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τον περασμένο Νοέμβριο, η 47χρονη, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το ζευγάρι, επικαλούμενη ότι είναι αναισθησιολόγος, ότι διαθέτει εξειδικευμένη φαρμακευτική αγωγή-θεραπεία για τον κορωνοϊό και ότι διαθέτει γνωριμίες σε νοσοκομεία της πόλης για την διάθεση κρεβατιού σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

«Ήρθανε για πέντε λεπτά ζητήσαν μια βοήθεια, που δεν έχω δώσει, ζήτησαν να βοηθήσουν για ένα νοσοκομείο που εγώ δεν ήξερα τίποτα. Μου είπαν τους γονείς τους είχαν», υποστηρίζει η 47χρονη, η οποία διατηρεί κατάστημα ψιλικών στη Θεσσαλονίκη.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της 47χρονης, αναφέρει ότι ήθελε μόνο να βοηθήσει στην πληροφόρηση μέσα από το νοσοκομείο τους ανθρώπους αυτούς.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου