Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Κυριάκος Μητσοτάκης :"Να τι είναι προοδευτική διακυβέρνηση"

 


Από την ομιλία του πρωθυπουργού στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας :

«Τελευταίο τους επιχείρημα είναι η προοδευτική διακυβέρνηση... Τους απαντώ, λάθος διεύθυνση. Προοδευτικό είναι το gov.gr που εξυπηρετεί τον πολίτη, προοδευτικό είναι να μειώνεις την ανεργία. Οι πράσινες πολιτικές είναι προοδευτικές, όχι η υπεράσπιση του λιγνίτη. Προοδευτικό είναι να μειώνεις τους φόρους, να προστατεύεις το εισόδημα από ανατιμήσεις, να φέρνεις ξένα κεφάλαια. Αυτά είναι προοδευτικές πολιτικές για να πάψουν να χάνουν το νόημά τους οι λέξεις. Και πάνω από όλα προοδευτικό είναι να υπερασπίζεσαι και να αναδεικνύεις περήφανα την αναβαθμισμένη εικόνα της χώρας στον κόσμο. Αυτή είναι προοδευτική πολιτική και αυτή την ακολουθεί η δική μας παράταξη, η ΝΔ». 

Στο τέλος της συνεδρίασης ο πρωθυπουργός είπε στους βουλευτές: «Όταν λέω ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετιας το εννοώ. Το λέω για να κάνετε τον προγραμματισμό σας. Στο τέλος της θητείας θα ζητήσουμε από τους πολίτες να συνεχίσουμε το έργο μας».

Κλείνοντας την ομιλία του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδος της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή, ο πρωθυπουργός ανέφερε ακόμη: «Ξέρετε ότι η πόρτα μου και το γραφείο μου είναι πάντα ανοιχτό. Έχω δώσει εντολή στους υπουργούς να είναι διαθέσιμοι στην επικοινωνία με τους βουλευτές. Θέλω εσείς να γίνετε οι αγγελιοφόροι του μέλλοντος και της χώρας, που αλλάζει».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου