Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

«Βοήθεια, σκότωσε τη μάνα μου» φώναζε ο ένας γιός για το άγριο έγκλημα στο Αιγάλεω

 


Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, άκουσαν τον άλλο γιο της οικογένειας, να βγαίνει έντρομος από το σπίτι και να καλεί σε βοήθεια λέγοντας ότι κάποιος σκότωσε τη μητέρα του. Όταν ρωτήθηκε ποιος το έκανε είπε ότι ήταν ο Αντρέας, ο μικρότερος αδελφός του, ο οποίος αναζητείται.

Οι γείτονες περιέγραψαν τις οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετώπιζε η οικογένεια λέγοντας, ότι η μητέρα προσπαθούσε να συντηρήσει την οικογένεια της με ένα επίδομα. Όσον αφορά τον μικρότερο γιο τον Αντρέα, είπε ότι ζούσε στο Ν. Ηράκλειο σε ένα ίδρυμα πρόνοιας και επισκεπτόταν με άδεια συχνά το σπίτι του.

Ο μικρός γιός δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, το πήρε η Πρόνοια γιατί δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα ενώ, ο πατέρας είχε πεθάνει. Η Πρόνοια έκρινε ότι το παιδί πρέπει να πάει σε κάποιο ίδρυμα. Έχει περάσει πολλά η οικογένεια. Εξαθλίωση. Ο μεγάλος ο γιος συντηρούσε την οικογένεια. Στο σπίτι ζούσαν τα 3 από τα 5 αδέλφια.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης μητέρας εντόπισε βαθιά τραύματα από μαχαιριές στο λαιμό και το στήθος της. Από την πρώτη εικόνα διαπιστώνει τουλάχιστον 3 βαθιά τραύματα στο στέρνο και το λαιμό. Σήμερα το πρωί από τη νεκροτομή θα έχει περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το μαχαίρι του εγκλήματος δίπλα στη σορό και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα οικιακό μαχαίρι.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδοοικογενειακό επεισόδιο.

Οι αρχές ασφαλείας αναζητούν τον γιο της γυναίκας ο οποίος δεν βρέθηκε στο σημείο και έχει εξαφανιστεί.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου