Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Απίστευτη είδηση - Παράνομη ισλαμική αστυνομία στην Αθήνα επιβάλει τον νόμο της Σαρία


 


4,5 χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, μάζεψε στην χώρα ανεξέλεγκτους φανατικούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες και τώρα η χώρα πρέπει να αντιμετωπίσει το έγκλημα ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάζουμε στο news247.gr και δεν θέλουμε να πιστέψουμε το ότι έχουμε αφήσει ανεξέλεγκτο το κέντρο σε λαθρομετανάστες και σκληρούς ισλαμιστές κακοποιούς.

Διαβάζουμε ότι κυκλοφορούν στο κέντρο παράνομες περίπολοι φανατικών ισλαμιστών για να τηρείται η Σαρία

Από το 2012 έχει αρχίσει να συστήνεται στο κέντρο της Αθήνας «ισλαμική αστυνομία» που επιβάλει τον νόμο της Σαρίας!

Φανατικοί ισλαμιστές έχουν δημιουργήσει παράνομες «περιπόλους» σε Ομόνοια, Κολωνό, Κυψέλη και Άγιο Παντελεήμονα και γυρνάνε για να δουν αν τηρείται ο ισλαμικός νόμος! Μόλις πριν λίγες ώρες αποκαλύφθηκε και η περίπτωση άγριου ξυλοδαρμού 17χρονης στα Πατήσια, γιατί δεν ήθελε να παντρευτεί μεγαλύτερό της άντρα που της έδιναν οι δικοί της!

Το 2017 στην πλατεία Κολιάτσου συνελήφθη ομάδα από το Μπαγκλαντές που ξυλοκοπούσαν γυναίκες, επειδή δεν ντύνονταν όπως υπαγορεύει το Ισλάμ, ενώ για τον ίδιο λόγο ξυλοκοπήθηκε τον Μάιο μια γυναίκα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος Ειδικών Φρουρών της ΕΛΑΣ Βασίλης Ντούμας: «Στα ισλαμικά γκέτο στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν τέτοια φαινόμενα άσκησης βίας, δηλαδή να περιπολούν εξτρεμιστές ισλαμιστές και να ελέγχουν, να αστυνομεύουν το αν τηρείται η Σαρία. Και αντιστοίχως μετά να εφαρμόζουν βία, να εκβιάζουν και να απειλούν, στη μη τήρησή της».

Αυτή η κατάσταση πρέπει άμεσα να σταματήσει άμεσα, γιατί εδώ είναι Ευρώπη και όχι η τριτοκοσμική χώρα που ζούσαν!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου