Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Ανεχόμαστε τα καραγκιοζιλίκια αρνητών να ταλαιπωρούν εργαζόμενους

 


Το περιστατικό με τον αρνητή και ανεμβολίαστο που πήγε να κουρευτεί, και απαίτησε εκβιάζοντας τις κομμώτριες να τον κουρέψουν χωρίς μάσκα, δείχνει ότι η ανοχή σε τέτοιου είδους επικίνδυνα καραγκιοζιλίκια πρέπει να σταματήσει.

Ο Αισχρός αρνητής, αφού εκβίασε της υπαλλήλους του κομμωτηρίου απειλώντας ότι θα τις κλείσει φυλακή απαιτούσε εκβιαστικά να τον κουρέψουν. Είχε το θράσος μάλιστα να υποβάλλει μήνυση και αγωγή κατά της κοπέλας που είχε το κομμωτήριο βάζοντας της εργαζόμενες σε περιπέτειες για να ικανοποιήσει τα εγκληματικά πιστεύω του.

Το θέμα είναι για πόσο η δικαιοσύνη και η αστυνομία θα ανέχεται τέτοια καραγκιοζιλίκια επικίνδυνων για την ασφάλεια των πολιτών αρνητών , που εγκληματούν εκβιάζοντας εργαζόμενους να τους εξυπηρετήσουν βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία τους.

Το ότι μετά το περιστατικό ο επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια αρνητής, δεν συνελήφθη και δεν κρατήθηκε για να οδηγηθεί στο εισαγγελέα , ώστε να δικαστεί και μόνο για τον εκβιασμό που διέπραξε κατά υπαλλήλων, δίνει θάρρος και σε άλλους επικίνδυνους να εκβιάζουν και να διαπράττουν εγκληματικές δραστηριότητες σε βάρος πολιτών.

Επιτέλους δώστε ένα τέλος στην ανεξέλεγκτη δράση επικίνδυνων αρνητών.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου