Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Συνεχίζει να παρεμβαίνει στην δικαιοσύνη ο ΣΥΡΙΖΑ - Οι δηλώσεις στελεχών υπέρ Ρομά επηρεάζουν

 


ΣΥΡΙΖΑ, ότι χειρότερο και φαιδρότερο έχει εμφανιστεί στην πολιτική ζωή της χώρας από την μεταπολίτευση και μετά.

Έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη, αλλά όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι το κάνει για να καλύψει την δικιά τους άθλια παρέμβαση στην δικαιοσύνη με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εκμεταλλεύονται τους Ρομά για ψήφους.

Παράδειγμα ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ και οπαδός του κακοποιού συμμορίτη Άρη Βελουχιώτη, Χρήστος Σπίρτζης, που αποφάνθηκε για να επηρεάσει την απόφαση της δικαιοσύνης, και μάλιστα από τηλεοράσεως, ότι οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση στο Πέραμα είναι «δολοφόνοι». Μετά από αυτό του το ατόπημα είναι τέτοια η φαιδρότητα του, που δεν έχει πει συγνώμη για τα όσα είπε, χαρακτηρίζοντας τους αστυνομικούς ακροδεξιούς δολοφόνους.

Ο ακροαριστερός Χρήστος Σπίρτζης δεν δίκασε τους αστυνομικούς, τους απέδωσε και ακροδεξιό φρόνημα, κρίνοντας ότι πρόκειται για ακροδεξιούς ρατσιστές. 

Τον Σπίρτζη, ακολούθησε και ο επίσης ακροαριστερός Τζανακόπουλος, καθώς και ο ακροαριστερός Σκουρλέτης του κόμματος με τις δικές του δηλώσεις και προκλήσεις με επισκέψεις σε καταυλισμούς Ρομά.

Με λίγα λόγια ο ΣΥΡΙΖΑ αφού δίκασε τους αστυνομικούς πριν αποφανθεί η δικαιοσύνη, και το έκανε για να επηρεάσει την δικαιοσύνη, ώστε να τιμωρηθούν οι αστυνομικοί προς όφελος των Ρομά ψηφοφόρων, επηρέασε και συντόνισε τους Ρομά σε καταυλισμούς να δημιουργήσουν επεισόδια και διαμαρτυρίες τα τελευταία 24ωρα.

Όλα αυτά γιατί η απελπισία που έχουν στον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή οι πολίτες τους έχουν απαξιώσει, του οδηγεί στα μόνα θύματα που μπορούν να επηρεαστούν, και είναι οι Ρομά, οι λαθρομετανάστες, και φυσικά οι κακοποιοί που έχουν ευνοηθεί ακόμα και με αλλαγή του ποινικού κώδικα προς όφελος τους και μία ημέρα πριν της εκλογές του 2019.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου