Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Νέα καταδίωξη Ρομά κακοποιών στο Φάληρο - Απειλούσαν αστυνομικούς ότι θα τους κάψουν ζωντανούς

 


Οι Ρομά κακοποιοί έχουν πάρει θάρρος ειδικά μετά την μεταχείριση των αστυνομικών από την ίδια την υπηρεσία τους, από τις συγκεντρώσεις αντιεξουσιαστών υπέρ των Ρομά κακοποιών, και ειδικά από τις επισκέψεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή τη φορά η νέα καταδίωξη σημειώθηκε στο Νέο Φάληρο και έγινε το βράδυ της Πέμπτης 28.10.2021, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τέσσερις Ρομά κακοποιούς. 

Οι αστυνομικοί οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα στα Καμίνια, με τους συλληφθέντες κακοποιούς και αυτοί με θράσος απειλούσαν ότι «θα κάψουν ζωντανούς» τους αστυνομικούς.

Ειδικότερα τρεις από τους τέσσερεις  Ρομά προσπάθησαν να εισβάλλουν σε σπίτι σε κεντρικό δρόμο του Νέου Φαλήρου. Στο σημείο είχαν φτάσει με ένα κόκκινο αυτοκίνητο, στο οποίο τους περίμενε ο συνεργός τους.

Όταν έγιναν αντιληπτοί από την αστυνομία, οι τρεις επίδοξοι διαρρήκτες που βρισκόταν στο μπαλκόνι προσπάθησαν να ξεφύγουν, όμως ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ τους ακινητοποίησαν.

Στην περιοχή έφτασε και περιπολικό της Άμεσης Δράσης με τον συνεργό των τριών διαρρηκτών να προσπαθεί να ξεφύγει, η εμπειρία του οδηγού του περιπολικού εγκλώβισε το κόκκινο αυτοκίνητο, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές και σε σταθμευμένα οχήματα στην περιοχή.

Οι τέσσερις κακοποιοί οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Καμινίων, και η συμπεριφορά τους ήταν εξαιρετικά προκλητική, λόγω της πρόσφατης στήριξης από αντιεξουσιαστές, και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που τους έδωσαν την εντύπωση ότι μπορεί να κάνουν ότι θέλουν ατιμώρητοι.

Οι συλληφθέντες κακοποιοί απειλούσαν τους αστυνομικούς πως «θα τους κάψουν ζωντανούς».

Οι τέσσερις Ρομά έχουν απασχολήσει για παρόμοιες υποθέσεις και πάλι στο παρελθόν.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου