Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ το μοναδικό κόμμα παγκοσμίως που στηρίζει κακοποιούς χωρίς να τρέχει τίποτα



Ανεξαρτήτως πολιτικών θέσεων ο ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να είναι το μοναδικό κόμμα παγκοσμίως που στηρίζει συνέχεια κλέφτες, δολοφόνους, τρομοκράτες και βαρυποινίτες χωρίς να τρέχει τίποτα.

Νέα αθλιότητα από τον ΣΥΡΙΖΑ με εκπρόσωπο τον Σπίρτζη που έβγαλε μια γενικόλογη ανακοίνωση για να κάνει τι; Αντιπολίτευση λέγοντας ότι πυροβολήθηκε ένας άνθρωπος, χωρίς να κάνει καμία αναφορά ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος, τι είχε κάνει, πήγε να σκοτώσει αστυνομικό, έκλεψε ένα αμάξι από μία μητέρα που πήγαινε το παιδί της στο σχολείο; κτλπ.

Καμία αναφορά σε τραυματισμένο αστυνομικό που έκανε την δουλειά του και απέτρεψε τον έγκλημα. Καμία αναφορά για την αποτελεσματικότητα των αστυνομικών να βρουν και να συλλάβουν τον επικίνδυνο κακοποιό.

Γενικολογίες από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, που άλλαξε μέχρι και τον ποινικό κώδικα για να προστατέψει κακοποιούς από μεγάλες ποινές.

Η γενικόλογη να είχαμε να λέγαμε ανακοίνωση του Σπίρτζη :

«Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου», αναφέρει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, σχολιάζοντας «το νέο περιστατικό με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στον Άρειο Πάγο», όπως λέει αυτός γιατί δεν ήταν δίπλα στο Άρειο Πάγο, απλά ήθελε να πληροφορήσει.

«Την ώρα που χιλιάδες αστυνομικοί βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη (και ενώ ακόμη περιμένουμε απάντηση για την ενεργοποίηση πληροφοριοδοτών της ΕΥΠ ενόψει ΔΕΘ), η ανεξέλεγκτη δράση των συμμοριών συνεχίζεται», αναφέρει ο κ. Σπίρτζης που το κόμμα του είχε αλλάξει και τον ποινικό κώδικα σε όφελος των συμμοριών και των κακοποιών, και προσθέτει: Αυτή τη φορά τα όπλα βγήκαν στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στον 'Αρειο Πάγο (!) με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 52χρονου. Δύο ημέρες πριν, σημειώθηκαν πυροβολισμοί στο Πασαλιμάνι, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών, σε ένα ακόμη αιματηρό επεισόδιο που παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Τέσσερις ημέρες πριν, έγινε συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από μπαρ στο Περιστέρι».

Γενικεύοντας ο Σπίρτζης χωρίς να ντρέπεται που γελοιοποιείται υποστηρίζει ότι «Η σχετική λίστα στα δύο χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία είναι μακρά. Τα όπλα βγαίνουν με ευκολία στις πλατείες και τους δρόμους της χώρας αφού κάτι τέτοιο το επιτρέπει η πλήρης αποδιοργάνωση της αστυνομίας στον τομέα της καταπολέμησης του εγκλήματος, της προάσπισης της ασφάλειας των πολιτών και της προστασίας της κοινωνικής ειρήνης.

Καταλήγοντας στρέφει τα πυρά του κατά του νέου υπουργού Προστασίας του Πολίτη αναφέροντας: «Αν οι πολίτες δεν είναι και δεν αισθάνονται ασφαλείς, δεν υπάρχει ούτε ελευθερία ούτε ευημερία', δήλωσε πρόσφατα ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. Να τον ενημερώσουμε ότι οι Έλληνες πολίτες δεν είναι και δεν αισθάνονται ασφαλείς με την κυβέρνηση Μητσοτάκη…Οι υπουργοί αλλάζουν, η πολιτική Μητσοτάκη του τρόμου, του φόβου και της ανασφάλειας του πολίτη μένει σταθερή»

Να ενημερώσουμε και εμείς τον Σπίρτζη ότι όσο βγάλει τέτοιες ανακοινώσεις προκαλεί, κάνει περισσότερο κακό στο κόμμα του, και ξεφτιλίζεται περισσότερο.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου