Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Κακοποιοί έκλεψαν δύο τουρίστριες στο κέντρο της Αθήνας - VIDEO



Σε έναν από τους πλέον τουριστικούς δρόμους τις Αθήνας, την ώρα που κυκλοφορεί κόσμος, κακοποιοί κλέβουν τουρίστες.

Οι δύο κακοποιοί ψυχροί και άφοβοι, άφησαν δυο τουρίστριες κυριολεκτικά μόνο με τα ρούχα που φορούσαν, καθώς τους άρπαξαν όλες τις αποσκευές μέσα από το αυτοκίνητο, ατάραχοι.

Οι δυο τουρίστριες είχαν καταλύσει για μερικές ημέρες στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και μάλιστα είχαν νοικιάσει και αυτοκίνητο προκειμένου να δουν τα αξιοθέατα τις Αττικής.

Την ημέρα που ήταν να αποχωρήσουν από Αθήνα για Σαντορίνη και είχαν βγάλει εισιτήρια με το καράβι και για το αυτοκίνητο, προκειμένου να έχουν ευχέρεια κινήσεων στο κυκλαδίτικο νησί, οι διακοπές τους…καταστράφηκαν.

Μάλιστα, είχαν φορτώσει το σύνολο των αποσκευών τους στο αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει έξω από το ξενοδοχείο και βρίσκονταν στη ρεσεψιόν προκειμένου να πληρώσουν.

Την ώρα που πλήρωναν οι τουρίστριες οι κακοποιοί έσπαγαν το παράθυρο στο όχημα και στην κυριολεξία άρπαζαν όλες τις αποσκευές με αποτέλεσμα οι τουρίστριες να μείνουν μόνο με τα ρούχα που φορούσαν. Ευτυχώς για τις ίδιες είχαν μαζί τους τα πορτοφόλια τους με τα χρήματα και τις κάρτες τους όχι όμως τα διαβατήριά τους και τις ταυτότητες τους.

Δείτε το βίντεο του real.gr





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου