Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Φαιδρός Τσίπρας απαξίωσε την χώρα αναφέροντας την «Ελλαδίτσα» υπέρ της Τουρκίας

 


Συμφωνούμε όλοι, ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας απαξιωμένος, ανεύθυνος, πολιτικός απατεώνας.

Ότι θα έφτανε όμως στο σημείο να απαξιώσει την χώρα, που τον εξέλεξε πρωθυπουργό και ας την εξαπάτησε, αυτό ξεπερνάει και όσους έλεγαν, έλα μωρέ είναι υπερβολικά όσα αναφέρονται για αυτόν, δεν μπορεί να είναι τόσο ανήθικος.

Κάθε ομιλία του Αλέξη Τσίπρα τον τελευταίο καιρό, οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ στο 3% εκεί που ανήκει δηλαδή. Όσο παραμένει αρχηγός, το κόμμα δεν έχει σταθερή πορεία, καθώς αλλάζει συνέχεια τακτική και επιχειρηματολογία.

Η αντιπολιτευτική κατρακύλα του Αλέξη Τσίπρα φάνηκε έντονα προχθές στην βουλή, όταν ακούσαμε όλοι πρώην πρωθυπουργό, και σήμερα αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναφέρει την χώρα του «Ελλαδίτσα», περιγράφοντας ουσιαστικά την Τουρκία σαν μια ισχυρή χώρα που μπορεί καταπιεί ανά πάσα στιγμή την Ελλάδα. 

Δεν μπορεί ένας τέως πρωθυπουργός της χώρας να περιγράφει με τέτοιο απαξιωτικό τρόπο τη χώρα του και να κάνει τους πολίτες της να αισθάνονται μειονεκτικά απέναντι στην Τουρκία, για να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Φυσικά και δεν ισχύει η αθλιότητα που είπε, αλλά είναι τόσο αμόρφωτος ο Τσίπρας που δεν γνωρίζει την ιστορία της Ελλάδας, γιατί εάν την γνώριζε τέτοια αθλιότητα ο φαιδρός δεν θα την ξεστόμιζε.

Αυτό δείχνει ότι αυτός ο επικίνδυνος και ανεύθυνος τύπος, δεν έχει λογική, δεν καταλαβαίνει τι λέει και τι κάνει, πρέπει να απομακρυνθεί από την πολιτική ζωή της χώρας γενικότερα και όχι μόνο από αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος σε αποστροφή του λόγου του Τσίπρα, ότι η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα, φανερά εκνευρισμένος σημείωσε ότι «η Ελλάδα είναι μικρή μόνο αν εσείς τη βλέπετε έτσι. […] Ξέρουμε πού πατάμε, ξέρουμε πού θέλουμε να πάμε τη χώρα, δεν θα τη φέρουμε στο δικό σας μικρό μέγεθος».

Συχνά λέγεται πως η «πολιτική» απαξιώνεται στα μάτια των πολιτών, και ο Τσίπρας βοηθάει πολύ σε αυτή την απαξίωση, γιατί είναι εθνικά επικίνδυνος.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου