Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Ρεσιτάλ φαιδρότητας και αθλιότητας απο τον Τσίπρα, θα ξηλώσει και το ασφαλιστικό

 


Ρεσιτάλ φαιδρότητας και αθλιότητας από τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που είχε ποτέ η χώρα.

Αφού ξεφτιλίστηκε ο ίδιος ο Τσίπρας, το κόμμα του ,και ο Ευάγγελος Αποστολάκης, δείχνοντας το πόσο ανεύθυνοι, φαιδροί είναι, δεν έβαλε μυαλό, κούναγε το δάχτυλο λέγοντας ψέματα και εκτόξευε άθλιες προσωπικές επιθέσεις στην βουλή.

Αφού είχε το θράσος να κάνει επίθεση στην κυβέρνηση για το ασφαλιστικό, όταν η δικιά του κυβέρνηση κατέστρεψε την μεσαία τάξη με τον νόμο Κατρούγκαλο, φοβέρισε και τους πολίτες λέγοντας ότι εάν, όποτε, ποτέ γίνει κυβέρνηση θα το «ξηλώσει» και θα κάνει δικό του.

Η είδηση που έβγαλε ο φαιδρός Τσίπρας στην βουλή είναι ότι μάλλον πήγαν να παγιδέψουν Τσίπρας - Αποστολάκης τον Πρωθυπουργό, αφού όπως είπε ο απόλυτα ανήθικος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, τον είχε ενημερώσει ο Αποστολάκης από την πρώτη στιγμή για την πρόταση που δέχθηκε ενώ υποστήριξε ότι η πρόταση του πρωθυπουργού δεν αποτελεί κίνηση συναίνεσης αλλά πράξη «πολιτικής αγυρτείας και αμοραλισμού».

Με λίγα λόγια ο Αποστολάκης κορόιδευε τον Πρωθυπουργό μέχρι στην τελευταία στιγμή παίζοντας το παιχνίδι του φαιδρού, αλαζόνα και διχαστικού Αλέξη Τσίπρα.

Είναι τόσο ανήθικος και φαιδρός που επέλεξε την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης να παραθέσει μαθήματα διχασμού, γιατί απλά αυτός είναι.

Για ακόμα μία φορά ντροπή του!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου