Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Σαν απειλεί ακούστηκε ότι ο Τσίπρας δεν έχει σκεφτεί ακόμα να φύγει από αρχηγός


 

Δεν φτάνει η απαξίωση που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία, τώρα έχει να αντιμετωπίσει και το ότι ο Τσίπρας δεν σκέφτεται να φύγει από αρχηγός του.

Όλη η Ελλάδα γνωρίζει, ότι οι πολίτες έχουν απαξιώσει τον Αλέξη Τσίπρα, όπως γνωρίζει και ότι έρχεται το πολιτικό του τέλος, θέλει δεν θέλει. 

Εύλογα λοιπόν του έγινε η ερώτηση τι θα πράξει εάν χάσει και τις επόμενες εκλογές, και αυτός απέφυγε να απαντήσει.

Ένας σοβαρός πολιτικός που διαβάζει σωστά την κοινωνία και όχι Συριζαίικα, θα απαντούσε ότι θα έδινε εντολή να αρχίσουν οι εργασίες αντικατάστασης μου, αλλά εδώ έχουμε Τσίπρα, και η απάντηση που έδωσε μόνο σαν απειλεί ακούστηκε στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που θα ήθελαν να ακούσουν ότι θα φύγει κάποια στιγμή για να πάνε παρακάτω ώστε να σταματήσει η απαξίωση.

Ερωτηθείς λοιπόν σχετικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ, αν σε περίπτωση ήττας, εκκινήσει διαδικασίες αλλαγής ηγεσίας, απάντησε: «Δεν υπάρχει στη σκέψη μου, δεν το πιστεύω και δεν έχω στην σκέψη μου να κάνω καμία προετοιμασία. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές, όποτε κι αν αποφασίσει ο κ. Μητσοτάκης να στήσει κάλπες».

Με λίγα λόγια έμπλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όλοι μας ξέρουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κερδίσει τις εκλογές!!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου