Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Τσίπρας : Έταξε λαγούς με πετραχήλια, παραπλάνησε, είπε ψέματα, διαστρέβλωσε την πραγματικότητα, έκλεψε συνθήματα

 


Με «κλεμμένο» σύνθημα ήταν η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην 85η ΔΕΘ, με την ίδια συνταγή απάτης του 2014, και το καινούργιο, με ανήθικο τρόπο ψάχνει ψήφο στους νέους τάζοντας εισαγωγή, στα πανεπιστήμια μόνο με το απολυτήριο λυκείου.

Μετά τη ομιλία Τσίπρα, οι εντυπώσεις της κοινής γνώμης ήταν αρνητικές. Ο Τσίπρας έχοντας εύκολο το ψέμα και την απάτη,  άρχισε τις παροχολογίες ενός νέου «προγράμματος Θεσσαλονίκης» κοροιδεύοντας τον κόσμο. 

Αυτή του η εμμονή να νομίζει ότι μπορεί να εξαπατήσει εύκολα όπως το 2014 και να γίνει πιστευτός, δεν γνωρίζουμε από που πηγάζει.

Με απίστευτη φαιδρότητα, ο Αλέξης Τσίπρας, όταν το 2014 είχε υποσχεθεί τη διαγραφή δημόσιου χρέους και δεν έγινε, φέτος αποφάσισε να διαγράψει… ιδιωτικό «που δημιουργήθηκε στο διάστημα της πανδημίας για φυσικά πρόσωπα, επιχειρήσεις και αγρότες»!

Νομίζοντας ότι οι πολίτες δεν έχουν μνήμη και δεν τον θυμούνται, εμφανίστηκε αμετανόητος, λες και έχουμε ξεχάσει τα δεινά που η συγκυβέρνηση με τον Πάνο Καμμένο έφερε στη χώρα και το χάος που προκάλεσε η ανικανότητα του.

Είναι τόσο αστοιχείωτος και αδιάβαστος που προσπάθησε να κάνει τα  gigabytes που έδωσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη προς τους νέους, megabytes. Και δείχνοντας για ακόμα μία φορά το πόσο τραγικός ψεύτης και λαοπλάνος είναι, προσπάθησε να υποβαθμίσει την κατάργηση του φόρου κληρονομιάς ΕΩΣ 800.000 ευρώ, δείχνοντας ότι δεν έχει καταλάβει το ΕΩΣ!!! Για τέτοια κατάντια πολιτικού πρόκειται.

Σε όλη του την συνέντευξη παραμόρφωσε την σημερινή εικόνα της χώρας, νομίζοντας ότι θα τον πιστέψουν, και έταξε λαγούς και πετραχήλια.

Όποιος άντεξε να τον παρακολουθήσει, από τις εκφράσεις του στο πρόσωπο έδειχνε ότι δεν αντέχει όσα λέει ούτε το στομάχι του, δεν μπορεί ούτε το στομάχι του να χωνέψει τόσο ψέμα, τόση απάτη, και πρέπει να ρεύτηκε δεκάδες φορές.

Μέσα σε όλα τα στημένα και φαιδρά, οι οθόνες πίσω του άρχισαν να εμφανίζουν το νέο σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ, «ΝΕΑ ΑΡΧΗ», το οποίο προφανώς ο Ηλιόπουλος θεώρησε ότι είναι «δυνατό» και εκφράζει το σημερινό πολιτικό στίγμα του κόμματος. Μόνο που κανείς δεν σκέφτηκε να το τσεκάρει στην Google, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ρεζίλι, καθώς το «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» ήταν σύνθημα του ΠΑΣΟΚ το… 2015! 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ. Παύλος Χρηστίδης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Ωραίο σύνθημα το “νέα αρχή”. Ηταν του ΠΑΣΟΚ, το 2015. Απλώς τότε ο κ. Τσίπρας ήταν αγκαζέ με τον κ. Καμμένο και πίστευε ότι θα μείνουμε εκτός Βουλής».

Επαναλαμβάνουμε όπως κάθε φορά, ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ;;;;; ΠΩΣ;;;;;;



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου