Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Δέν έχουμε τροχαία στην Ελλάδα; Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων για ένα ατύχημα στον Κηφισό

 


Δεν είναι μία, δεν είναι δύο, δεν είναι τρεις φορές, και η κατάσταση με τα μποτιλιαρίσματα στον Κηφισό και όχι μόνο δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά στην τροχαία.

Μια καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων που έγινε στις 06:30 σήμερα το πρωί στον Κηφισό, ταλαιπώρησε, οδηγούς και εργαζόμενους για τουλάχιστον τρεις ώρες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάνε στον προορισμό τους, στις δουλειές τους.

Συγκεκριμένα στην άνοδο του Κηφισού η κίνηση ξεκινούσε από το ύψος του Περιστερίου και συνεχίζονταν μέχρι την Νέα Φιλαδέλφεια. 

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 06:30 το πρωί, στο ύψος της γέφυρας Βρυούλων, από τη σύγκρουση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές και δεν ευτυχώς υπήρξαν τραυματισμοί συνανθρώπων μας.

Από τις 06:30, τα αυτοκίνητα άκουσον, άκουσον απομακρύνθηκαν μετά από τρεις ώρες σχεδόν, και να δώσουμε μια δικαιολογία ότι υπήρχαν λάδια στο οδόστρωμα και συμφωνούμε ότι είναι επικίνδυνο, αλλά δεν ταλαιπωρείς τους οδηγούς, βρίσκεις εάν έχεις την ικανότητα λύσεις.

Σε όλο το μήκος του μποτιλιαρίσματος δεν υπήρχε κανένας της τροχαίας εάν υπάρχει αυτή η υπηρεσία εκτός από το να κόβει κλήσεις!! Κανένας δεν φρόντισε να απομακρύνει τα αυτοκίνητα σύντομα, να κάνει ενέργειες να καθαριστούν τα λάδια και το σημαντικότερο να δώσει διεξόδους στους οδηγούς για να απεγκλωβιστούν.

Κάποιος στην ΕΛ.ΑΣ. θα πρέπει να ξαναδεί το θέμα της τροχαίας, την ικανότητα όσων την απαρτίζουν και το πώς μπορεί να γίνει αποτελεσματική για το καλό των οδηγών.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου