Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Πολάκης νομίζει ότι ο Τσίπρας στην ΔΕΘ με το ψέμα και την παραπληροφόρηση κέρδισε τον κόσμο

 


Ο Πολάκης νομίζει ότι η ακροαριστερή συμμορία του 2014, θα ξανάρθει στην εξουσία με το ψέμα, την απάτη, την παραπληροφόρηση.

Επειδή όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει, οι πολίτες τους ξέρουν, όπως ξέρουν καλά και τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα στην ιστορία της χώρας Αλέξη Τσίπρα, η απάτη δεν πιάνει και τους έχουν απαξιώσει.

Επίθεση κατά του ευρωβουλευτή τού ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου, εξαπέλυσε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Παύλος Πολάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σχολιάζοντας την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στην 85η ΔΕΘ, που έσκισε στο ψέμα, την απάτη και την παραπληροφόρηση τους πολίτες.

Ο Πολάκης τα έβαλε με τον Στέλιο Κούλογλου για ένα άρθρο του στο tvxs.gr με τίτλο «ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα». 

Για να ενημερώσουμε, ούτε για πλάκα δεν ήταν ισοπαλία η εμφάνιση Μητσοτάκη - Τσίπρα, γιατί για ακόμα μία φορά αναμετρήθηκε η σοβαρότητα Μητσοτάκη με την φαιδρότητα Τσίπρα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του ακροαριστερού τραμπούκου Παύλου Πολάκη:

ΑΚΟΥ ΣΤΕΛΙΟ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ!!! Ο Αλέξης Τσίπρας ΘΑ ΕΙΝΑΙ με την ψήφο του λαού πρωθυπουργός της χώρας μετά τις επόμενες εκλογές για να κάνουμε τη νέα αρχή για μας και τα παιδιά μας, μακρυά και απέναντι από το ΦΑΓΟΠΟΤΙ της διαπλοκής και το μεσαίωνα που φτιάχνει το Μητσοτακεικο!

Αν εσύ είδες «ισοπαλία» στη ΔΕΘ, μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά

Αν ονειρεύεσαι πρωθυπουργό «εκ προσωπικοτήτων» που θα υπαγορεύσουν τα διάφορα κέντρα είσαι βαθειά νυχτωμένος και μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία…..

Η απάντηση Κούλογλου

«Eγώ είμαι 30 χρόνια στη δημοσιογραφία και κανείς δεν θα μου αφαιρέσει το δικαίωμα του λόγου. Και οι ευρωβουλευτές πρέπει να συμβάλουν, στο καλό της παράταξης αλλά και της χώρας», τόνισε μιλώντας στο Action 24

Παυλος Πολακης
2 ώρες πριν

ΑΚΟΥ ΣΤΕΛΙΟ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ!!!
Ο Αλέξης Τσιπρας ΘΑ ΕΙΝΑΙ με την ψήφο του λαου πρωθυπουργός της χώρας μετά τις επόμενες εκλογές για να κάνουμε τη νέα αρχή για μας και τα παιδιά μας ,μακρυά και απέναντι από το ΦΑΓΟΠΟΤΙ της διαπλοκής και το μεσαίωνα που φτιάχνει το Μητσοτακεικο!

Αν εσυ είδες «ισοπαλία» στη ΔΕΘ ,μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά 

...Δείτε περισσότερα
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "AA tvxs.gr tvxs A ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Στέλιος Κούλογλου Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον συντάκτη τους, χωρίς να συμπίπτουν κατ' ανάγκη με την άποψη του Tvxs.gr Η μάχη Μητσοτάκη-Τσί στη ΔΕΘ κράτησε μια εβδομάδα αλλά δεν έβγαλε νικητή. Παρά τις προσδοκίες του, o πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που είχαν δημιουργήσει οι πυρκαγιές και το φιάσκο του ανασχηματισμού."
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
792
72
61



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου