Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Νέο καραγκιοζιλίκι αρνητή πατέρα σε σχολείο! Έσπρωξε την διευθύντρια και απείλησε εκπαιδευτικούς

 



Ανεξέλεγκτη πληγή έχουν καταντήσει οι αρνητές που γίνονται επικίνδυνοι και πρέπει να πάρει αποφασιστικά μέτρα η δικαιοσύνη και η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης στο 2ο δημοτικό σχολείο της Θέρμης, μετά από επικίνδυνη εισβολή γονέα, ο οποίος αρνήθηκε προκλητικά να προσκομίσει την σχολική κάρτα για το παιδί του – μαθητή του σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTIMES, o προκλητικός και επικίνδυνος πατέρας φέρεται να προκάλεσε επεισόδιο, όταν εισέβαλε στην κυριολεξία στο σχολείο, χωρίς το αποτέλεσμα του self test του παιδιού του, στο πλαίσιο των μέτρων που εφαρμόζονται, κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Το καραγκιοζιλίκι του αρνητή πατέρα είχε και συνέχεια αφού φέρεται να απείλησε τους εκπαιδευτικούς, αλλά και να έσπρωξε τη διευθύντρια, ενώ αρνούνταν για αρκετή ώρα να αποχωρήσει από το σχολείο, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο η ΕΛΑΣ.

Αυτή την ώρα η διευθύντρια του σχολείου, μαζί με τον αρνητή πατέρα βρίσκονται στο ΑΤ Θέρμης, ενώ ο μαθητής παραμένει στην αυλή του σχολείου.

Το χειρότερο είναι ότι ο επικίνδυνος αρνητής πατέρας, έχει την ίδια αντιμετώπιση με την διευθύντρια που εφαρμόζει τον νόμο, και αυτό έπρεπε με ευθύνη του υπουργείο προστασίας του πολίτη να έχει ξεκαθαρίσει, δεν λέμε για το υπουργείο δικαιοσύνης γιατί εδώ και δυόμιση χρόνια δεν έχει αλλάξει ούτε τον νόμο έγκλημα του ΣΥΡΙΖΑ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου