Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Το ΚΙΝΑΛ έχει παραδοθεί στην άλωση του Τσίπρα και κοιτάει ατάραχο

 


«Νέα Αρχή» το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ, σοκ στον ΚΙΝΑΛ και οκ πάμε για άλλα!!

Ο Αλέξης Τσίπρας ανήθικος όπως είναι, το ξεκαθάρισε στο ΚΙΝΑΛ, η μαζί μου η θα σας αλώσω και θα σας αποτελειώσω για να επιβιώσω.

Η Γεννηματά που παραμένει πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, δεν έχει πει κουβέντα μέχρι στιγμής για τα όσα είπε και έκανε ο Τσίπρας, αφήνοντας εκτεθειμένο το ΚΙΝΑΛ και εξοργίζοντας όσους έχουν απομείνει να το ψηφίζουν.

Ο Τσίπρας πρασίνισε και το σκηνικό στην ΔΕΘ, κλείνοντας το μάτι στους ΠΑΣΟΚΟΥΣ, μήπως και καταφέρει να επιβιώσει πολιτικά.

Εάν εξαιρέσεις την Γεννηματά που έχει δείξει ότι δεν κάνει να ηγείται κόμματος και δεν είναι ξεκάθαρη, δεν νομίζουμε κανένας από τους δύο υποψήφιους Ανδρούλάκη, Λοβέρδο, (για τον Καστανίδη βάζουμε ερωτηματικό )να απαντήσει θετικά στο κάλεσμα Τσίπρα μήπως και συγκυβερνήσουν στις επόμενες εκλογές.

Από που πηγάζει η βεβαιότητα του Αλέξη Τσίπρα ότι μπορεί να κυβερνήσει με το ΚΙΝΑΛ; Δεν νομίζουμε ότι τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ έχουν χάσει την σοβαρότητα τους και έχουν ανοίξει διάλογο με τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας.

Οι ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ στις δημοσκοπήσεις δεν έχουν δίλημμα όταν καλούνται να διαλέξουν ανάμεσα στους Τσίπρα και Μητσοτάκη, ψηφίζουν τον δεύτερο και με διαφορά.

Το θέμα είναι ότι στα τόσα που είπε και έκανε ο Αλέξης Τσίπρας για να αλώσει το ΚΙΝΑΛ, η απάντηση ήταν δύο γραμμές από τον Παύλο Χρηστίδη και αυτό δείχνει πρόβλημα επικοινωνίας και ηγεσίας, και το χειρότερο ότι το ΚΙΝΑΛ μέχρι να αλλάξει ηγεσία θα κοροιδεύει τους ψηφοφόρους του.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου