Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Συνελήφθη ο ληστής της τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας - Είναι γνωστός αντιεξουσιαστής

 


Στην σύλληψη του επικίνδυνου ληστή ο οποίος είχε «χτυπήσει» την τράπεζα στην Μητροπόλεως προχώρησε σήμερα σήμερα Δευτέρα 27/9 στην Κατεχάκη η ασφάλεια με συνεργία της αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα πληροφορίες, ο ληστής και γνωστός αντιεξουσιαστής προέβαλε αρχικά αντίσταση στην σύλληψή του, αλλά τελικώς οι αστυνομικοί κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες.

Ο ληστής  έφερε πάνω του βαρύ οπλισμό και ήταν έτοιμος για όλα. Μετά την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε πάνω του ένα πυροβόλο όπλο τύπου Καλάσνικοφ.

Ο κακοποιός είχε συλληφθεί στο παρελθόν από την Αντιτρομοκρατική για παράνομη οπλοκατοχή, είχε πραγματοποιήσει ληστείες στη Βόρεια Ελλάδα, όπως στην Κατερίνη ενώ δεν είχε διστάσει να πυροβολήσει εναντίον αστυνομικών.

Για την δράση του είχε οδηγηθεί στις φυλακές, εκεί όπου είχε αναπτύξει σχέσεις με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου όπου και ανήκει.

Μάλιστα, μετά από άδεια που έλαβε από τις φυλακές Λάρισας, δεν επέστρεψε, ενώ συμμετείχε και σε ληστεία που έγινε τον περασμένο Αύγουστο σε τράπεζα στη περιοχή της Μεταμόρφωσης.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου