Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Ξυλοφόρτωνε τη σύζυγό του για να κάνει… σεξ με ροντβάιλερ


 

Δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους μια σοκαριστική υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας στη Ρόδο και σύμφωνα με την οποία ένας άνδρας κακοποιούσε συστηματικά τη σύζυγό του και την ξυλοφόρτωνε, προσπαθώντας να την εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή με…το ροντβάιλέρ του.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, η άτυχη γυναίκα γνώρισε τον σύζυγο της όταν ήταν 18 ετών. Συγκατοικούσαν από το 2001 και παντρεύτηκαν το 2014. Έκαναν μαζί δυο παιδιά.

Ο άνδρας φαίνεται ότι είχε συχνά εξωσυζυγικες σχέσεις, κάτι που οδήγησε τη γυναίκα να συνάψει και εκείνη μια σύντομη σχέση με έναν άλλον άνδρα για ενάμιση μήνα. Αποφάσισε ωστόσο να το αποκαλύψει στον σύζυγό της. Κάτι που απεδείχθη μοιραίο λάθος, αφού ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει ο εφιάλτης.

Μετά την αποκάλυψη, ο σύζυγός της άρχισε να γίνεται ιδιαίτερα βίαιος απέναντί της, χτυπώντας την συστηματικά και ασκώντας της γενικά σωματική και ψυχολογική βία. Τη χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι, τη δάγκωνε και να την κλείδωνε μέσα στο σπίτι, θέτοντάς την συνέχεια υπό περιορισμό.

Το στοιχείο που προκαλεί ανατριχίλα είναι ότι για να την τιμωρήσει, επιχειρούσε ξανά και ξανά να την υποχρεώσει σε σεξουαλική επαφή με το ροντβάιλερ του. Η γυναίκα προέβαλλε σθεναρή αντίσταση και τότε τη χτυπούσε με μανία λέγοντας της: “με τον άλλον τα έκανες, τώρα δεν σου αρέσει. Ο σκύλος είναι καλύτερος από τον νεαρό με τον οποίο είχες έρθει σε ερωτική επαφή”‘.

Τελικά τον Απρίλιο του 2017, μην αντέχοντας άλλο, πήρε τα ανήλικα παιδιά της και έφυγε από το σπίτι.

Ο 57χρονος σύζυγός της, στις 11 Οκτωβρίου του 2021 θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση, για απειλή σε βάρος συζύγου κατ’ εξακολούθηση και για παράνομη κατακράτηση.


Πηγή



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου