Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Ώρα να τους μαζέψουν -«Αυτόχθονας Ελληνας Ιθαγενής», ζητά 5 εκατ. ευρώ από αστυνομικό



Έχουν ξεφύγει οι αντιεμβολιαστές, και με την καθοδήγηση απατεώνων που τους εκμεταλλεύονται, λειτουργούν γελοία και επικίνδυνα.

Ήρθε η ώρα να τους μαζέψουν και κάποιοι να οδηγηθούν στην φυλακή γιατί είναι επικίνδυνοι.

Ένας ακόμη αρνητής επικαλούμενος τους αστείους ισχυρισμούς της ομάδας "Αυτόχθονες Ελληνες Ιθαγενείς", απειλούσε με ανύπαρκτο, δήθεν πρόστιμο αστυνομικό επειδή του επέβαλε πρόστιμο για μη χρήση μάσκας και παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας. 

Μάλιστα, ο εν λόγω γελοίος «Ιθαγενής», ζητούσε παραπάνω χρήματα από τον άλλο γελοίο στην Θεσσαλονίκη που ζητούσε 2,7 εκατ. ευρώ από διευθύντρια σχολείου.

Ο αρνητής αυτός ζητάει 5,2 εκατ. ευρώ. και κάποιος πρέπει να μας εξηγήσει πώς έχουν βγάλει τέτοιο τιμολόγιο δήθεν αποζημιώσεων οι απατεώνες;

Αυτό το χαρτί δείχνει το μέγεθος της απάτης που έχει στηθεί μέσω Διαδικτύου παρασύροντας αφελείς και ευκολόπιστους, να πιστεύουν ανύπαρκτες θεωρίες και να... επιδίδουν δήθεν πρόστιμα νομίζοντας έτσι ότι είναι καλυμμένοι για να κάνουν ελεύθερα κακό στους ίδιους και στους συνανθρώπους τους, και κάποιοι να κερδοσκοπούν σε βάρος τους.

Τι είπε ο γελοίος αυτοκινητιστής στο επάγγελμα στον ΣΚΑΙ για το χαρτί που επίδωσε στον αστυνομικό :

«Σαν αυτόχθονας είσαι ανεξάρτητος Έλληνας, δεν υπάρχει αρχηγία είμαστε όλοι ίσοι. Όπως το κράτος έχει συμβάσεις, έτσι και εμείς έχουμε τις συμβάσεις μας. Είναι σε σύμβαση μέσα γραμμένα δεν τα  βγάζει κανείς από το κεφάλι του. Εμείς από την ώρα που δηλώσουμε αυτόχθονες είμαστε ανεξάρτητοι», με λίγα λόγια αυτό τους έχουν πει να λένε οι απατεώνες που τους καθοδηγούν.

Οι «Αυτόχθονες» προσφέρουν τη δυνατότητα πληρωμής του προστίμου απάτη με... δόσεις! «Εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα για εφάπαξ αποπληρωμή του ποσού, μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ρύθμιση της οφειλής μετά από συνεννόηση», ενώ αν καταβληθεί εφάπαξ το ποσό θα έχει έκπτωση 20% και θα πληρώσει όπως αναφέρει, «ΜΟΝΟ  4.160.000.000», έτσι αναφέρει το έγγραφο που έλαβε ο αστυνομικός από τον γελοίο «Ιθαγενή».

Όπως δείχνουν τα πράγματα από σήμερα τελειώνει η δράση αυτών των απατεώνων που εκμεταλλεύονται αφελής πολίτες.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου