Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Μετά τον εξευτελισμό Αποστολάκη η κυβέρνηση πρέπει να ανακοινώσει γρήγορα υπουργό

 


Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση υπέστη πλήγμα, γιατί απλά εμπιστεύτηκε ένα Συριζαίο για ένα τόσο σοβαρό υπό σύσταση υπουργείο.

Τα παθήματα όμως μαθήματα και καλό θα ήταν να ανακοινωθεί ένας σοβαρός για το νέο υπουργείο, και όχι Συριζαίος.

Η άτακτη υποχώρηση του Ευάγγελου Αποστολάκη και τη μη αποδοχή της υπουργοποίησής του, λόγω των αντιδράσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει ότι δεν πρέπει ούτε να συζητάς σοβαρά πράγματα με Συριζαίο γιατί κάνεις κακό και στην χώρα και στην εικόνα σου.

Το νέο ξεκίνημα που επιθυμούσε να δώσει ο πρωθυπουργός με τον ανασχηματισμό, δεν έγινε όχι μόνο με τον εξευτελισμό των ΣΥΡΙΖΑ- Αποστολάκη, αλλά γιατί δεν έδωσε και το απαιτούμενο βάρος σε δικαιοσύνη και ασφάλεια που είναι σημαντικά. 

Δεν κρατάς ένα υπουργό δικαιοσύνης που δεν είναι επιτυχημένος, αφού δεν έχει καταφέρει να κάνει την διαφορά στην απονομή δικαιοσύνης, και δεν αλλάζεις ένα έμπειρο Χρυσοχοίδη εάν δεν έχεις βρει αντάξιο έμπειρο αντικαταστάτη. Φυσικά και ο Τάκης Θεοδωρικάκος είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και άξιος, αλλά θα δούμε εάν θα τα καταφέρει στο θέμα ασφάλεια, ευτυχώς ο κ. Οικονόμου εμπειρότατος παρέμεινε στην θέση του στο υπουργείο.

Ένσταση έχουν πολύ και στην αντικατάσταση του επιτυχημένου Βασίλη Κικίλια, που τον βγάζεις από το υπουργείο υγείας όταν έχει δώσει την μάχη τόσους μήνες, και τοποθετείς τον Θάνο Πλεύρη !!!! Θα δούμε!!!

Στο θέμα μας λοιπόν, το Μέγαρο Μαξίμου αναζητεί τρόπους να σβήσει τις πληγές και να ξεχαστεί το τραύμα που επέφερε η άρνηση Αποστολάκη.

Ο ορισμός νέου υπουργού έπρεπε να έχει γίνει από τις πρώτες ώρες μετά τον εξευτελισμό του Αποστολάκη. Οι πληροφορίες λένε ότι ο πρωθυπουργός αναζητεί, ένα πολιτικό πρόσωπο ευρύτερης εμβέλειας που θα αναλάβει το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο. Δεν θέλει, με άλλα λόγια, να το αναλάβει μέλος της ΚΟ της ΝΔ, καθώς οι προκλήσεις τού εν λόγω υπουργείου υπερβαίνουν τις κομματικές γραμμές, καθιστώντας απαραίτητη τη μίνιμουμ διακομματική συναίνεση στο πρόσωπο που θα επιλεγεί.

Όπως και να έχει πρέπει το όνομα να βρεθεί άμεσα και να αφήσουμε ΣΥΡΙΖΑ - Αποστολάκη στην πλήρη απαξίωση του Ελληνικού λαού.

Τελικός κριτής είναι ο πολίτης!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου