Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Μην ασχολούμαστε άλλο με τον Αποστολάκη απαξιώθηκε ξεφτιλίστηκε δικό του πρόβλημα

 


Για πρώτη φορά, με ένα ανασχηματισμό που μοιάζει γρήγορος χωρίς σκέψη, το πολιτικό προφίλ του Πρωθυπουργού βγαίνει τραυματισμένο. Φυσικά και αυτό που έγινε δεν είναι καθοριστικό, ούτε μη αναστρέψιμο γιατί μιλάμε για ένα αποδεδειγμένα καλό Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στα 6 χρόνια στην ηγεσία της ΝΔ έχει δείξει ότι είναι ένας διορατικός πολιτικός και επικοινωνεί με την κοινή γνώμη, τα λάθη που έγιναν με τον Αποστολάκη, και γενικά για πρόσωπα που αφορούν αυτόν τον ανασχηματισμό πρέπει να αναγνωριστούν και να αναζητηθεί μια πολιτική ανασύνταξης.

Ο απαξιωμένος πλέον στους πολίτες  ναύαρχος Αποστολάκης προκάλεσε τρικυμία, δείχνοντας με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του που τον ξεφτίλισε, το πόσο λίγος είναι και ότι θα ήταν μια πολύ κακή επιλογή που θα την βρίσκαμε μπροστά μας. Η ζημιά έγινε και σίγουρα ο Αποστολάκης έχει να διαχειριστεί την απαξίωση και την ξεφτίλα των πράξεων του, δικό του πρόβλημα. Την επιλογή όμως την εισπράτει ακέραια το Μαξίμου και όσοι εξέθεσαν ένα πολύ καλό Πρωθυπουργό.

Οι πολίτες περιμένουν πλέον τον αντικαταστάτη για να πάμε παρακάτω, έχουν πολλά να γίνουν και όχι άλλα λάθη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου