Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Μόνο βλάκας κάνει τέτοια ερώτηση Ηλιόπουλε! Και για πες μας έχει σχέση ο ΣΥΡΙΖΑ με τις πυρκαγιές;



Η γνώμη του blog μας είναι, και θα είναι, ότι ο Ηλιόπουλος είναι ακατάλληλος για την θέση που του έχει εμπιστευτεί ο επίσης ακατάλληλος Αλέξης Τσίπρας, και οι δύο μαζί κάνουν κακό στον ΣΥΡΙΖΑ, μεγάλο κακό.

Ηλιόπουλος ερώτηση για να παραπλανήσει τους πολίτες : "Υπήρχε εντολή μη κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Εύβοια;" 

Αυτό το ρωτάει μόνο ΒΛΑΚΑΣ που ξέρει ότι είναι στημένο και ψέμα, και δεν το ρωτάει κάποιος του ΣΥΡΙΖΑ που ευθύνεται για 103 θανάτους, σε μόλις 12.000 στρέμματα, που δεν κατάφερε να σβήσει, να οργανώσει, και να εκκενώσει! Και για να καλύψει την ανικανότητα του έπαιζε και θέατρο "πάλι καλά που δεν πάθαμε και τίποτα"!!

Κρύβοντας την πραγματική δήλωση του Περιφερειάρχη κ. Σπανού για τις φωτιές, και στήνοντας για να παραπλανήσει κόσμο ένα ακόμα ψέμα, νόμιζε ο Ηλιόπουλος ότι θα  δημιουργήσει θέμα.

Με τους στοχευμένους εμπρησμούς να ερευνώνται απο κλιμάκια της πυροσβεστικής και της ΕΛ.ΑΣ., θα έπρεπε ο Ηλιόπουλος να είναι προσεκτικός σε όσα λέει, και να ρωτάει σοβαρά πράγματα, και όχι ΗΛΙΘΙΕΣ ερωτήσεις, που μόνο προκλητικές  μπορούν να χαρακτηριστούν.

Θα μπορούσαν να ρωτήσουν και οι Έλληνες πολίτες τον Ηλιόπουλο, αυτό που έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, " Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέση με τους εμπρησμούς; Έχει σχέση με το οργανωμένο και βρώμικο σχέδιο εμπρησμών;"

Και κάποια στιγμή θα πρέπει από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα να ειπωθεί και ένα συγνώμη για τα θύματα στον Μάτι και την ανικανότητα τους να σβήσουν την φωτιά και να τους προστατέψουν.

Η πλάκα είναι ότι θα βάλει ο Ηλιόπουλος τον "ότι θέλετε να πω γράψτε το μου δεν με ενδιαφέρει η ξεφτίλα" Αλέξη Τσίπρα, να ξεστομίσει την ηλιθιότητα και το στημένο ψέμα με μορφή ερώτησης σήμερα στον πρωθυπουργό, για να ξεφτιλιστούν και οι δύο και μαζί και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε την ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ που έγραψε ο προκλητικός Ηλιόπουλος :


Ο Φάνης Σπανός, απάντησε στους ισχυρισμούς του Νάσου Ηλιόπουλου, ξεκαθαρίζοντας ότι ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι υπήρχε εντολή να μη σβήσει η φωτιά στην Εύβοια.

Ξεκάθαρη απάντηση στον Νάσο Ηλιόπουλο έδωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος. Νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ διερωτήθηκε αν υπήρχε εντολή να μη σβήσει η φωτιά στην Εύβοια και παρέθεσε μια τοποθέτηση που την απέδωσε στον κ. Σπανό.

Ο Περιφερειάρχης με δήλωσή του ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε άφησε αιχμές για την κυβέρνηση και την πυροσβεστική και έκανε λόγο για διαστρέβλωση όσων είπε.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη δήλωσή του

Προς τον κύριο Ηλιόπουλο και κάθε αποδέκτη.

Επειδή ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε σε τοποθέτησή μου στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, του παραθέτω λοιπόν αυτά που είπα στο συμβούλιο και θα παρακαλούσα να μην επιχειρείται η διαστρέβλωσή τους:

Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι δεν ήθελαν να σβήσουν τη φωτιά ή ότι συνειδητά την άφηναν να επεκταθεί. Κάτι τέτοιο θα ήταν εξωφρενικό για οποιαδήποτε κυβέρνηση και για οποιαδήποτε διοίκηση της πυροσβεστικής.

Άκουσα και επικαλέστηκα μαρτυρίες κατοίκων για πυροσβεστικά που είχαν υπηρεσιακή εντολή να μην επεμβαίνουν σε συγκεκριμένα μέτωπα για λόγους ασφαλείας των πυροσβεστών.

Άλλο πράγμα οι ελλείψεις και τα λάθη που επισημάναμε και άλλο πράγμα οι θεωρίες συνωμοσίας που φυτρώνουν με το παραμικρό και μας κάνουν μόνο κακό.

Επειδή έχω μάθει να μιλάω μόνο τη γλώσσα της αλήθειας και αυτή χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ.

Παρακαλώ, αφήστε μας έξω από τα πολιτικά παίγνια, να δουλέψουμε για να ξαναστήσουμε τον τόπο μας



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου