Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Ο φαιδρός Τσίπρας, έμπλεξε την πανδημία με την νεολαία και τις πυρκαγιές

 


Ένας φαιδρός, αντρόπιαστος άνθρωπος ο Αλέξης Τσίπρας, δεν αντέχει που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε απόλυτο πανικό ο Αλέξης Τσίπρας μην μπορώντας να ανεχτεί την σοβαρότητα Μητσοτάκη που έδωσε απάντηση και όλα και υποστήριξε την συγνώμη που είπε στους πυρόπληκτους, προσπαθησε να διαστρευλώσει όσα είπε ο πρωθυπουργός.

Ο προκλητικός και φαιδρός Τσίπρας ξεκίνησε λέγοντας «Ήταν προκλητικό επί 55 λεπτά σ’ αυτό το βήμα ο κ. Μητσοτάκης με τη στάση, την τοποθέτηση και το ύφος του να δείχνει ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα. Προκαλεί θλίψη για μια ακόμη φορά, μπροστά σε μια τραγωδία που όλους μας έχει συνταράξει, έχει επιλέξει την πεπατημένη της επικοινωνίας, της συγκάλυψης, της υποκρισίας, της απόσεισης, και της μετάθεσης των βαρύτατων ευθυνών του» δείχνοντας ότι δεν έχει καταλάβει την σοβαρότητα απο την γελοιότητα.

«Μας ζήτησε να του υποδείξουμε πού έγινε το λάθος κι έτσι πήρε πίσω την ψεύτικη συγγνώμη που είπε στον ελληνικό λαό τις ώρες της καταστροφής. Αν ο πρωθυπουργός της χώρας μετά από 15 μέρες έρχεται στο βήμα της Βουλής και αναρωτιέται αν έγινε κάποιο λάθος και μας ζητά να του το υποδείξουμε, τότε γιατί ζήτησε συγγνώμη;»

Έμπλεξε ο φαιδρός την πανδημία με την νεολαία και τις πυρκαγιές, εξοργίζοντας περισσότερο τους σοβαρούς ανθρώπους λέγοντας χωρίς ίχνος σοβαρότητας : Εκφράζω τον «βαθύτατο σεβασμό» του στους ανθρώπους της πρώτη γραμμής, πυροσβέστες, εθελοντές, κατοίκους, ανθρώπους του μόχθου και της αγάπης για τον τόπο τους, που δεν δίστασαν και δεν διστάζουν να σταθούν απέναντι στο θηρίο της πυρκαγιάς, τους 18αρηδες και τους 20αρηδες στην Εύβοια, την Αττική, την Πελοπόννησο, «που για μήνες ο κ. Μητσοτάκης, η κυβέρνηση του, και η προπαγάνδα του, βάφτιζαν ανεύθυνους και στιγμάτιζαν ως υπαίτιους για το ξέσπασμα της πανδημίας».

Χωρίς να έχει ζητήσει μέχρι συγνώμη για τα 103 θύματα στο Μάτι, και για την ανικανότητα του, που σε 12.000 στρέμματα σκότωσε τόσους ανθρώπους, ζητάει απαντήσεις απο τον Μητσοτάκη και λέει ότι πρέπει να απαντηθεί τι και ποιος φταίει που πάνω από ένα εκατομμύριο τριακόσιες χιλιάδες στρέμματα δάσους έγιναν στάχτη, ζωές, ζώα, σπίτια, περιουσίες, έγιναν κάρβουνο.

Τόνισε ότι δεν απαντήθηκε από τον κ. Μητσοτάκη, όμως πρέπει να απαντηθεί, «γιατί χωρίς αυτό το πολιτικό μας σύστημα απλώς θα προετοιμάζει την επόμενη τραγωδία», και αυτό μόνο απειλεί του Τσίπρα μοιάζει, ότι κάτι ετοιμάζει χειρότερο απο τους εμπρησμούς που δεν πέτυχαν απόλυτα τον σκοπό τους, και θα έχουμε και συνέχεια.

Για όλα είναι ικανός ένας τελειωμένος πολιτικά ακροαριστερός ανίκανος και επικίνδυνος πολιτικός όπως ο Αλέξης Τσίπρας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου