Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Χαρές οι σύντροφοι στον ΣΥΡΙΖΑ ο εκτελεστής Κουφοντίνας κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης

 


Χαρές και πανηγύρια έχουν οι σύντροφοι στον ΣΥΡΙΖΑ ,καθώς κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης ο εκτελεστής τρομοκράτης της 17Ν, Δημήτρης Κουφοντίνας.

Αίτηση αποφυλάκισης για υφ’ορων απόλυση κατέθεσε, ο Δημήτρης Κουφοντίνας. Ο στυγνός και αμετανόητος εκτελεστής με το ψευδώνυμο «Λουκάς» της 17 Ν.

Η αίτηση κατατέθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 19χρόνων φυλάκισης (στις 5 Σεπτεμβρίου) και το δικαίωμα που του παρέχει ο νόμος να κινήσει τις διαδικασίες και δυο μήνες πριν.

Η αίτηση κατατέθηκε την Δευτέρα στη διοίκηση των φυλακών και το αίτημα του θα παραπεμφθεί στην Εισαγγελία Λαμίας.

Το Δικαστικό Συμβούλιο  αναμένεται να εξετάσει το αίτημα Κουφοντίνα για υφ’όρων απόλυση, μέσα στον Σεπτέμβριο και να αποφανθεί αν θα γίνει ή όχι δεκτό.

Οι δικαστές σε αυτές τις περιπτώσεις κρίνουν εκτός από το νόμιμο της διαδικασίας, τη συμπεριφορά του κρατουμένου αλλά και το βάρος των αδικημάτων και εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα αμετανόητο εκτελεστή τρομοκράτη. 

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας καταδικάστηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας, όχι μία ούτε δύο, αλλά σε 11 φορές ισόβια και 25χρονια κάθειρξη για 11 δολοφονίες, απόπειρες ανθρωποκτονίας, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη οπλοκατοχή και προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου