Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Το σχέδιο των εμπρηστών συνεχίζεται πέταξαν φωτοβολίδα στην Κερατέα κοντά σε οικισμό

 


Το σχέδιο δεν πήγε καλά αφού ο σκοπός ήταν να υπάρξουν νεκροί, και έτσι το έργο των εμπρηστών συνεχίζεται, και δεν μιλάμε για τους άρρωστους εμπρηστές όπως τον 14χρονο, αλλά για εγκληματική οργάνωση που είχε σαφέστατες εντολές.

Άλλη μια πυρκαγιά στη Λαυρεωτική σήμανε συναγερμό τα ξημερώματα της Παρασκευής, ευτυχώς όμως με αίσιο τέλος.

Η φωτιά έφτασε μια ανάσα από οικισμό που ευτυχώς δεν κινδύνεψε, με τον δήμαρχο Λαυρεωτικής να καταγγέλλει εμπρησμό ύστερα από ρίψη φωτοβολίδας.

Λόγω της επικινδυνότητας της κατάστασης, δόθηκε προειδοποίηση για προληπτική εκκένωση μέσω του μηνύματος από το 112. Δεν χρειάστηκε πάντως ο κόσμος να απομακρυνθεί, αφού ευτυχώς η φωτιά αντιμετωπίστηκε απο την πυροσβεστική πριν επεκταθεί.

Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, μιλώντας στην ΕΡΤ, κατήγγειλε εμπρησμό από φωτοβολίδες που έριξαν άγνωστοι προς την πλαγιά, αναφέροντας μάλιστα ότι υπάρχουν μαρτυρίες κατοίκων που κατέγραψαν τα όσα είδαν σε βίντεο ντοκουμέντο.

«Υπάρχουν μαρτυρίες αλλά και βίντεο για ρίψη δυο φωτοβολίδων με πιστόλι προς την πλαγιά του βουνού στις 02.05. Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα λόγω των ανέμων με κατεύθυνση προς τα σπίτια, ευτυχώς υπήρχαν δρόμοι περιμετρικά και με μεγάλη προσπάθεια αντιμετωπίστηκε έγκαιρα προτού ξεφύγει» είπε ο δήμαρχος Κερατέας, προσθέτοντας πως αυτόπτες μάρτυρες, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην παραλία σε απόσταση 150 μέτρων, κατέγραψαν σε βίντεο τις φωτοβολίδες και τη φωτιά να εκδηλώνεται. 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου