Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Ο ΣΥΡΙΖΑ στριμωγμένος που αποκαλύπτονται οι σύντροφοι, κάνει και κριτική για την επίθεση στους δημοσιογράφους



Οι δημοσιογράφοι σε όλα τα δελτία αποκαλύπτουν με ρεπορτάζ τους εμπρησμούς των συντρόφων, και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κάνει ότι δεν ξέρει τίποτα βγάζοντας ανακοινώσεις για να αποπροσανατολίσει.

Απορούμε πώς δεν έχει βγάλει ακόμα ανακοίνωση για τις συλλήψεις και για τον προπηλακισμό των πυροσβεστών από 60 αγνώστους.

«Η επίθεση σε δημοσιογράφους, και τεχνικούς του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, ο ξυλοδαρμός, οι προπηλακισμοί, και η καταστροφή εξοπλισμού μπροστά στα μάτια αστυνομικών, παραπέμπει σε άλλες εποχές και προφανώς δεν έχει σχέση με αγανακτισμένους πυροπαθείς», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ χωρίς ίχνος ντροπής και ηθικής.

«Προφανώς κάποιοι κύκλοι έχουν ενοχληθεί από τον αντικειμενικό τρόπο με τον οποίο ο σταθμός και οι δημοσιογράφοι του καλύπτουν τα δραματικά γεγονότα», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση εκφράζοντας «συμπαράσταση» στα θύματα της επίθεσης.

«Καλούμε τη κυβέρνηση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Φωτιές και παρακράτος είναι ένα εκρηκτικό μείγμα για την εξοργισμένη κοινωνία», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ανακοίνωσή του, αλλά ότι και να λέει οι αποκαλύψεις και τα γεγονότα ξεσκεπάζουν το βρώμικο σχέδιο των συντρόφων.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου