Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Περίεργες ομάδες αγνώστων επιτίθενται σε πυροσβέστες και δημοσιογράφους

 


Μετά το περιστατικό των 60 ατόμων που επιτέθηκαν στους πυροσβέστες για να τους εμποδίσουν να σβήσουν την φωτιά, άλλη ομάδα 15 ατόμων επιτέθηκαν και λήστεψαν δημοσιογράφους του OPEN.

Το περιστατικό της επίθεσης μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση με την ρεπόρτερ και τον οπερατέρ να προπυλακίζονται την ώρα που έκαναν τη δουλειά τους. 

Η κα Σπυράκη ακούγεται να ουρλιάζει τρομοκρατημένη, καθώς περίπου 15 άτομα περίεργα άτομα χτυπούσαν το όχημα τους, σπάζοντας μάλιστα και τα τζάμια. 

Αρχικά υπήρξε φραστική επίθεση προς τον δημοσιογράφο Κώστα Αλατζά.

Λίγα λεπτά αργότερα η Ελευθερία Σπυράκη μίλησε στο OPEN, περιγράφοντας την επίθεση που δέχθηκε εκείνη και οπερατέρ. Οπως είπε, χτύπησαν τον οπερατέρ και τον ρεπόρτερ Κώστα Αλατζά.

«Ήταν μια ομάδα 15 ατόμων Ξεκίνησαν να μας βρίζουν, μας πέταξαν κάτω την κάμερα και επιτέθηκαν στον οπερατέρ και σε εμάς τους δημοσιογράφους. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και άρχισαν να βαράνε τις πόρτες και τα τζάμια. Δεν επενέβη κανένας. Υπήρχε απέναντι αστυνομική παρουσία και δεν επενέβησαν. Ήταν 4 αστυνομικοί. Οι δράστες λήστεψαν και την τσάντα του οπερατέρ μας και τώρα δεν έχει λεφτά ούτε να γυρίσει στο σπίτι του», είπε η ρεπόρτερ.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου